Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Atlantis

Структуре на овом гребену подсећају на потопљени град са огромним квадратним громадама које симулирају лего блокове постављене на дно океана. Бич корали и велики зелени, црни и бели корали дрвећа расту између пукотина и бочних зидова гребена.

Сазнајте више

Riana’s Arch

Ово је посебно место за роњење са малим, али задивљујућим пливањем, нудећи спектакуларан избор риба и макро живота. Заиста роњење које не треба пропустити када сте у Понти.

Сазнајте више

Mavericks

Ово ронилачко место је просечне дубине од 25 метара и максималне дубине од 28 метара. Место роњења је доступно само чамцем преко спуштања у море.

Сазнајте више

Fingers

Ово ронилачко место има просечну дубину од 12 метара и максималну дубину од 14 метара. Ово ронилачко место је доступно само путем чамца који је спуштање у море.

Сазнајте више

Wayne’s World

Ово ронилачко место има просечну дубину од 20 метара и максималну дубину од 24 метра. Место за роњење је доступно само чамцем и то је спуштање у море.

Сазнајте више

Bass City

Ово ронилачко место има просечну дубину од 20 метара и максималну дубину од 23 метра. Доступан је само чамцем који се врши преко сурфања у океан.

Сазнајте више

Bread Loaf

Ово ронилачко место има просечну дубину од 12 метара и максималну дубину од 14 метара. Ово место за роњење је доступно само чамцем и представља спуштање у море.

Сазнајте више

Pinnicles Ponta Malongane

Ово ронилачко место има просечну дубину од 28 метара са максималном дубином од 45 метара. Ово место за роњење је доступно само чамцем и представља спуштање у море.

Сазнајте више

Steves Ledge

Ово ронилачко место има просечну дубину од 15 метара и максималну дубину од 17 метара и заиста је добро роњење за ново сертификоване рониоце. Место за роњење је доступно само чамцем.

Сазнајте више

Malongane Ledge

Ово ронилачко место има просечну дубину од 45 метара и максималну дубину од 55 метара. Ово место за роњење је доступно само чамцем и представља спуштање у море.

Сазнајте више