Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Abu Saaf ED

Роњење на обали минибусом. Улаз кроз рупу на крову гребена, након чега следи тунел дуг око 80м, који се завршава кроз рупу на дубини од 7м у коралном врту.

Сазнајте више

El Makluf ED

Роњење са минибуса. Улаз кроз рупу на врху гребена и кањон. Неколико коралних блокова који сежу од 10м до 40м до мало испод површине. На југу веома леп корални врт са много стоних корала.

Сазнајте више

Salim ED

Obala roni sa minibusom. Ulaz kroz rupu na grebenu. Veoma nazubljen greben sa koralnom baštom sa obe strane na dubini od oko 15 metara.

Сазнајте више

Ras Dudi North

Део фантастичног кућног гребена у хотелу Магиц Лифе јужно од Сафаге, на самом прагу. До места роњења се може удобно доћи са сопственог пристаништа хотела.

Сазнајте више

Kalawy House Reef, South

Прекрасан кућни гребен који се налази недалеко од одмаралишта Магиц Лифе. Лако доступан са плаже или пристаништа са мирним условима и веома чистом водом.

Сазнајте више

Gasus Soraya

Ово место за роњење је веома лако за роњење са обале и једно је од лако доступних места за роњење између Сафаге и Ел Куесира.

Сазнајте више

Bet Goha ED

Роњење са минибуса. Улаз кроз рупу на врху гребена. Затим лавиринт кањона и тунела. Споља прелепе коралне баште.

Сазнајте више

Shaab Rahma

Улаз кроз ларинт кањона и тунела. Веома леп корални врт. Корали падају преко плитке падине на око 25 м. На улазу се налази неколико коралних кула.

Сазнајте више

Coral Garden / Gassous Bay

Леп кућни гребен са северном и јужном страном. Лак приступ са плаже. Нема саобраћаја чамцем! Нема струје и може се ронити у сваком времену. Ноћни и ранојутарњи рони су могући свакодневно!

Сазнајте више

Green Hole ED

Роњење на обали минибусом. Улаз кроз велику рупу на врху гребена, затим кроз кањон. Са обе стране веома леп корални врт. Делимично неравне падине гребена. Конопац помаже при уласку и изласку.

Сазнајте више