Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Fair Oaks Bridge

Видљивост зависи од протока Фолсом проклетог испуста. У лето када река тече јако, постоји значајна струја; међутим, ово је место за роњење које не смете пропустити. Опсег дубине је 20-25 стопа и вис од 10-15 стопа. Ако волите дрифт роњење, ово је право место.

Сазнајте више

Black Miners Bar State Park

Једно од најпопуларнијих слатководних локација за роњење у Калифорнији налази се у језеру Натома. Није најбоља видљивост, али је лако приступити мирним условима и одлично место за нове рониоце да вежбају своје вештине.

Сазнајте више

Folsom Point

Језеро Фолсом је једно од најчешће роњених језера у Калифорнији и веома популарно место за тренинг на отвореном због мирних вода језера. Нуди доста паркинга и лак улазак. Дно језера је прилично муљевито, па користите добру пловност, иначе ће видљивост ићи од 20-30 стопа на нулу.

Сазнајте више

Box Beach, Electra

Просечна дубина од 12 стопа и максимална дубина од 19 стопа ако је река ниска. Са паркинга се спустите до плаже и ту је сто за пикник са каменом у близини стазе коју су Индијанци користили за лупање жира. Пешчана плажа брзо пада на 19 стопа и завршава се на другој страни уз гранитни зид.

Сазнајте више

Fannette Island

Trebaće vam čamac da stignete do ostrva Fannette, a ovde ćete se usidriti na plitkoj strani i spustiti se i ći u smeru suprotnom od kazaljke na satu oko obima ostrva da biste konačno stigli do lepe padine kako biste završili svoje dinamično bezbednosno zaustavljanje.

Сазнајте више

Fallen Leaf Lake

Jezero Fallen Leaf je na visini od 1000 metara, nalazi se na oko 15 minuta od jezera Taho i nudi još jednu opciju za ronjenje na visini u basenu Taho.

Сазнајте више

Meeks Bay

Меекс Баи је најпопуларније место за роњење на језеру Тахое. Са лаким уласком, одличном видљивошћу и косим дном које се спушта на стотине стопа дубоко, ово је одлично место за роњење како за почетнике тако и за напредне рониоце.

Сазнајте више

Lester Beach

Лестер Беацх у близини ДЛ Блисс Стате Парк, 10 долара готовине само за паркинг. Затим се нађите на плажи за роњење. Постоји полица коју можете оставити, а нуди део Рубикон зида.

Сазнајте више

Rubicon Point

Рубицон поинт је доступан чамцем или са обале од плаже Лестер у близини ДЛ Блисс Стате Парк. Паркинг би коштао само 10 долара у готовини. Или нас позовите у продавницу да организујемо обилазак бродом!

Сазнајте више

Hurricane Bay

Аутопут је тик уз ову плажу, што чини ово место лаким за проналажење и паркирање. Постоји полица која брзо пада у прилично дубљу воду.

Сазнајте више