Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Scuba Park, Beaver Lake

Сцуба Парк на Беавер Лакеу је одлично место за све рониоце са лаким уласком на обалу. Ронилачки парк има линију која води до аутомобила, авионских кућица, платформи и других необичних атракција. Ова локација такође нуди роњење са зида. Популаран сајт за роњење у отвореној води, напредне курсеве и још много тога.

Сазнајте више

Beaver Lake Dam Site #1

Одлична локација за почетнике до напредне рониоце. Паркинг је у близини, али ћете морати да платите дневну накнаду ако немате сезонску паркинг карту. На локацији се налази мушки и женски тоалет који је довољно велик да се такође промени. На локацији се налази наткривени павиљон.

Сазнајте више

East of The Swings Party Cove

Jezero Table Rock je prepuno zanimljivih mesta za ronjenje kako za nove tako i za iskusne ronioce. Ovo mesto ima kamene blefove sa postepenim spuštanjem. Ovaj Sajt je odličan za nove i iskusne ronioce.

Сазнајте више

Rock Island

Do ostrva se može stići samo brodom, ali tamo možete zakačiti čamac i skočiti sa obale. Prosečna dubina oko ostrva je 20-30 stopa, a najdublji deo može biti 132 stope samo na severoistočnoj strani.

Сазнајте више

Gobbler’s Cove

Gobblers cove je centrala za kućne čamce. Svakog vikenda tone čamaca dolaze u kamp i druže se. Sa prosečnom dubinom od 20-30 stopa, to je idealno mesto za lociranje izgubljenih predmeta.

Сазнајте више

Duck Island

Jezero je puno zanimljivih mesta za ronjenje i natprosečnih uslova za vodu. Vidljivost jezera je veoma dobra po standardima jezera tokom celog leta. Temperatura vode dostiže vrhunac na 85° na površini i prosečno oko 60°F na dubinama ispod 30 stopa/9m.

Сазнајте више

Jakes Point

Јужно од Спрингфилда Мо, ова улазна тачка у језеро Табле Роцк је уобичајена атракција за почетнике. Ова локација је једноставно роњење са обале које садржи мало острво које се налази на малом пливању од обале.

Сазнајте више

Table Rock Lake

Језеро Табле Роцк је пуно занимљивих места за роњење и натпросечних услова воде. Видљивост језера је веома добра по језерским стандардима током целог лета. Температуре воде достижу врхунац на 85°Ф/29°Ц на површини и просечно око 60°Ф/15°Ц на дубинама испод 30фт/9м.

Сазнајте више

Lake Flint Creek

Језеро Флинт Цреек је резервоар расхладне течности за електрану Флинт Цреек. Локално је познато и као СВЕПЦО језеро. Налази се у близини града Гентри у Арканзасу.

Сазнајте више

DiVentures Pool

Базен са грејањем од 25 јарди и дубине од 3,5 до 14 стопа је одлично место за учење нових вештина или за освежавање старих. Температура затвореног базена и околног ваздуха је стабилна 88-90, па оставите своје суво одело код куће!

Сазнајте више