Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Рекка поинт је фантастично место за роњење за искусније рониоце са максималном дубином од 40 м. Нуди зарон са зида који води до стеновите полице на 18 м пуне чаглица, мурена, девојака и многих јата малих сардина унаоколо. На дну зида можете наићи на веће шкарпине и зубатце.

Сазнајте више

Вода у пећини Катедрале даје магичну плаву боју. Излазак на површину унутар пећине је обавезан! Ова локација је пуна забавних громада, препливавања, купола за истраживање. Дубина се креће од 15-25 метара и одлична је за све нивое ронилаца.

Сазнајте више

Anchor Reef

Анцхор Рееф је још једно фантастично место за роњење на северу поред залива Ксвејни. Комбинује роњење са зида са плитким каменим формацијама пуним рупа и препуста за роњење. То је савршено место и за почетнике и за искусније рониоце јер нуди дубине између 5м и преко 30м.

Сазнајте више

Гхасри је прелеп залив који води до чувене пећине Катедрале. Можете га ронити са копна или чамцем. Плитак залив са пуно природног светла и максималном дубином од 18м споља. Можете само истражити залив или отићи до пећине одатле. То је изазовно место за роњење јер има 100 степеница доле у долину.

Сазнајте више

Доубле Арцхес је спектакуларно место за роњење на северу Гоза. Обично роњење чамцем, може се доћи и са обале. Откријте два лука један изнад другог између 20 и 36 м. Најбоље за напредније рониоце.

Сазнајте више

Xwejni Bay

Залив Ксвејни је сликовит, плитак залив, идеалан за уводне роњење, тренинг и ноћна роњења. Такође омогућава лак улазак и излаз. Познат је по пољима посидоније која крију много различитих риба и необичном подводном пејзажу са кањонима.

Сазнајте више

Виед ил Миелах је фантастично роњење чамцем до скривеног северног Азурног прозора. Постоје 3 пећине са фантастичним светлом, кроз које плива чувени швајцарски сир и лабиринт између стена. Све између 9 и 25 м што га чини савршеним роњењем и за мање искусне рониоце.

Сазнајте више

Marsalforn Bay (Il-Bajja ta’ Marsalforn)

Залив Марсалфорн се налази тачно испред наше ронилачке продавнице. То је плитак залив идеалан за тренинг и ноћна роњења са максималном дубином од 11 м. Под водом ћете наћи поља морске траве посидоније као и пешчано дно. Оба крију различите врсте морских створења.

Сазнајте више

Гуђа пећина се налази на северу Гоза. То је роњење чамцем до пећине налик ходнику са извором слатке воде у позадини. Унутар пећине потражите феномен млечне мешавине слатке и морске воде и задивљујућих светлосних ефеката. Погодан је за напредне рониоце. Дубина 20 - 35м

Сазнајте више

San Dimitri Point

San Dimitri Point je brod koji roni do najzapadnije tačke Gozoa. To je mesto sa prelepim grebenom i zanimljivim plivanjem kroz njega. Otpuštanje vodi do nekih ogromnih stena. Ovaj sajt je najodgodniji za iskusnije ronioce. Dubine se kreću od 5 do 30 metara.

Сазнајте више