Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Malo stenovito ostrvo na samo nekoliko metara od obale, do kojeg se može stići od obale ili brodom. Tamo ćete naći amfore, vaze i ostatke drevnog brodoloma. Dužina stene: 300 metara. dubine od 0 do 60 metara. Interesantna lokacija sa mnogo delova drevnih.

Сазнајте више

Плажа Калипсо је јединствена увала са чистом кристалном водом. Савршено за роњење, сунчање или роњење. Наша предност су веома разноврсни пејзажи на тако малој површини, обично одлична видљивост (иако се шавови мењају последњих година). Савет: претражите слике на Интернету помоћу „Црете Калиспо Диверс“

Сазнајте више

Идеално подводно подручје за обуку роњења и Пробајте роњење за почетнике. Идеално и за роњење. Плитководни. Пешчано дно са лепим стенама.

Сазнајте више

Невероватно место за роњење са обале. Неколико дубина за сваки тип роњења. Од 3м до 38м, где на морском дну стоји добро познато сидро из Другог светског рата! Невероватан живот у Средоземном мору од ситних гологранаца до великих шкарпина. Одличан сајт за подводну фотографију, као што је чувени критски подводни фотограф Филипос Маракис.

Сазнајте више

Кори је стена која се види из воде, у средини залива. Одатле почиње гребен који иде највише око 11 метара. Лепо је лагано роњење за све, препоручује се почетницима. Сви нивои. Максимална дубина 11 метара. Трајање 45-55 мин. Приступни чамац или дуго пливање.

Сазнајте више

Место за роњење испред ронилачког центра Хераклион. Лак долазак са обале, погодан за рониоце почетнике и курсеве Три Сцуба. Максимална дубина која се може досећи је 8-9 метара.

Сазнајте више

Овде можете пронаћи комаде разних амфора. Амфора је древна посуда са одређеним карактеристичним обликом и величином, барем из периода неолита. Амфоре су у великом броју коришћене за транспорт и складиштење разних производа, течних и сувих, али највише за вино.

Сазнајте више

На крају залива Херсонисос налази се гребен типа зида који зовемо Свети Ђорђе, а име је добио по оближњој цркви. Место роњења је дугачко око 300 метара и поделили смо га на 2 дела. Плитко и дубље. Плитак део почиње од 6 метара дубине и спушта се до 12-13 метара. Дубљи део је од 12 до 19 метара.

Сазнајте више

Названа по морској трави Посидониа, можете је наћи много око овог ронилачког места. Постоје стенске формације које указују на неку древну људску активност. Лако роњење за све нивое.

Сазнајте више

Scubakreta House Reef

Дивно роњење у медитеранском пејзажу. Лак профил, савршен за почетнике и рониоце који нису ронили неко време. Ово је зарон на обали са дубинама од 5 до 15 метара дубине.

Сазнајте више