Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Fairlie Pier

Ово је сликовито место за роњење са максималном дубином од 20 метара. Ради се о активном пристаништу, са саобраћајем чамаца. Препоручује се употреба ДСМБ-а. Приступ сајту је само уз дозволу Ц & Ц Марине. има затворено подручје за обуку у води са пешчаним дном погодним за роњење на почетним нивоима.

Сазнајте више

A Frames

Obala roni na ostacima starog pristaništa sa pristaništem na 24 metra. Vrhunac je veliki ram na 18 metara pod nadimkom monolit dok kule iznad ronioca dok se perajete oko njega.

Сазнајте више

Three Sisters

Parkiraj na parkingu Carrick Dhu Caravan. Kratka šetnja niz litice i preko grebena do crne glave. Mesto za ronjenje je u razmaku u obliku slova V u stenama na istočnoj strani zemlje. Prilično izložen talasima i pojačaće najsitniji otok tako da se preporučuje samo u najmirnijim danima.

Сазнајте више

St. Abbs

Нека од најпознатијих ронилачких места Сент Абса су само 50м удаљена од зида луке: „Цатхедрал Роцк“, „Биг Греен Царр“, „Броад Цраиг“ и „Литтле Царр“. Ове локације се могу ронити као роњење са обале из луке или се до других места може доћи ронилачким чамцем.

Сазнајте више

Wastwater

Вастватер, најдубље природно језеро у Енглеској. Смештено у Националном парку Лаке Дистрицт, ово језеро се формирало у глацијској долини на 60 метара надморске висине. Дугачак је 4,8 км, широк 500 метара и на најдубљој тачки достиже дубину од 79 метара. Језеро је у власништву Националног фонда и популарна је туристичка дестинација.

Сазнајте више

Farne Islands

Острва Фарне су позната по колонији од 4,5 хиљада сивих фока и врви од живота на бројним местима за роњење. Већина локација се налази око спољног Фарнеса са олупинама и гребенима за истраживање.

Сазнајте више

Greencastle Shore

Ovo je zaklonjeno mesto za obuku do kojeg se lako stiže sa obale. Peščana intertidalna oblast vodi do stenovitog odstupanja prekrivenog morskim avetima i kelpom.

Сазнајте више

Capernwray (Jackdaw Quarry)

Цапернвраи је место за роњење у унутрашњости северозапада које посећују многи рониоци и школе. Има тенденцију да се отвара викендом и од четвртка зими и средом до увече током лета.

Сазнајте више

Ellerton Park

Ellerton Park je sveža voda, proleće hranjeno jezerom od 60 jutara , otvorene su 7 dana u nedelji od 9.00 do 5.00 uveče. Kasno uveče utorkom i četvrtkom do 7.30 uveče. Imajte u noti da je poslednji unos u vodu 1 sat pre zatvaranja. ronilački ulaz 10 funti.

Сазнајте више

Newry Beach

Okrug roni lociran pored obale lučkog kafea u Svetohedu. Područje počinje uglavnom peskom, sa kelpom i stenovitim predelima što dublje krenete u tu oblast.

Сазнајте више