Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Kyra Rock

Ово роњење се налази око малог изданка стена недалеко од напуштеног острва Кира. Постоје спусти и зидови док путујете око стене и назад до чамца, што чини локацију погодном за почетнике и за напредне рониоце у отвореним водама.

Сазнајте више

Burger Bun

Име овог сајта не одражава његову лепоту. Невероватне камене формације и невероватно плаве воде савршено се налазе на белом песку морског дна још једног ненасељеног острва. Чисте воде и задивљујући погледи чине ово дивним местом за роњење.

Сазнајте више

Avantis III (Wreck)

Ово дивно роњење на олупину чини занимљиву промену пејзажа за оне који желе да истраже другу страну подводног света. Олупина је теретни брод од 80 метара који је потонуо пре 15 година.

Сазнајте више

Aliotou

Смештен уз зид, ова локација нуди вишеструке могућности роњења са разноликим и јединственим погледом на планину која се уздиже изнад воде, као и рибарске мреже које су ухваћене дуж зида.

Сазнајте више

Polymarcha

Овај прелепи залив има мало острво које се налази на краткој удаљености од обале где рониоци могу видети стотине риба како пливају. Ово мирно место представља савршен увод у подводни свет за покушајте роњења и прва роњења на Опен Ватер Цоурсе.

Сазнајте више

Aspro Faro

Овај заштићени залив је идеално место за роњење за почетнике у данима када море није тако мирно! Напуштено подручје је доступно само чамцем, што значи да увек има велике количине рибе за разгледање, као и задивљујући поглед изнад воде на стене и величанствено плаво море.

Сазнајте више

Lava Flow, Methana

Ovo mesto je zid lave iz vulkana Metana. Duboka voda, oko 100m minimum ispod vas! Obojeni sunđeri prekrivaju zid i mnoge škole ribe plivaju u plavom i ispod. Maћete na velike grupaиe u pukotinama i љkole tunjevine, konektora i barakude. Ovo ronjenje se može uraditi na različitim dubinama.

Сазнајте више

40 Rows

Овај заштићени залив је идеално место за роњење у данима када море није тако мирно. Напуштено подручје је доступно само чамцем, што значи да се увек види велика количина рибе, као и задивљујући поглед изнад воде на стене и величанствено плаво море.

Сазнајте више

Octopus Garden

На само 10 минута вожње бродом од луке, Оцтопус Гарден је, као што му име каже, одлично место за уочавање хоботница. Осим тога, рониоци ће видети мали зид и мноштво стена око којих ћете наћи мурине, црве, мале шкорпионе и многе друге медитеранске врсте.

Сазнајте више

Aquarium

Смештен усред океана, ова вулканска висораван је дом највеће количине морског живота у целој области. Спектакуларна видљивост и пространо подручје су два од разлога зашто је акваријум омиљено место у овој области и оно које се може ронити сваки дан.

Сазнајте више