Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Популарна ронилачка локација за напредне рониоце. Паркинг је доступан од 7 до 17 часова уз плави паркинг диск на три сата. Јавни тоалет је у непосредној близини у оближњој марини. Место роњења има нагиб до 30м - ту почиње делимично надвишени стрми зид.

Сазнајте више

Улаз на ово место за роњење је преко плаже (преко моста према Цириху). На око 15 метара дубине налазе се јаслице, стубови и стара ронилачка кула. Сплав је на дубини од 8,5 метара. Боца за роњење на око 9 метара. Све се може наћи десно од луке.

Сазнајте више

Rüschlikon Pumpwerk

2 цеви помажу у оријентацији. Један је у средини зграде, други у средини малог залива, лево од зграде. Често се граница морске траве протеже на око 5м.

Сазнајте више

Улаз је преко камења. Можете или заронити директно са обале или допливати до жутих плутача и заронити доле (до око 25м).

Сазнајте више

Да бисте са плаже дошли до места за роњење Халбинсел Ау, идете према средини језера. На око 10м наићи ћете на први зид, који на овом месту досеже нешто мање од 20м. Ако скренете десно, роните према Пфаффикон СЗ. Горња и доња ивица зида се непрекидно спушта на 50м.

Сазнајте више

Ронилачка локација Ригиблицк, паркинг директно на месту роњења, цца. 10 паркинг места на лицу места. Пажња: Паркинг се плаћа. Гемеинде Обервил б. Зуг

Сазнајте више

Од Цуга се вози путем уз језеро према Арту. Убрзо после Обервила, паркинг је испред мале шуме у левој кривини са десне стране.

Сазнајте више

Десни прелепи стрми зид са великом разноликошћу, благим надвишењем близу улаза и излаза. Има мало паркинг места, погодних за спортске и КСР рониоце.

Сазнајте више

Да бисте приступили месту за роњење Графстатт из Цуга, пратите Сеестрассе у правцу Артх. Убрзо после знака Валцхвил, лево је паркинг након преласка преко терасе.

Сазнајте више

Курс је погодан за напредне и почетнике. Паркинг места директно на улазу и излазу се наплаћују. Нема расположивог ВЦ-а. Улаз је преко каменог степеништа. Будите опрезни ако су степенице прекривене алгама.

Сазнајте више