Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Bogles Ridge

Bogles Ridž počinje na zapadnoj strani Džek-Ej-Dena, malog ostrva smeštenog ispred Zaliva Hilsborou, i prati grebenski zid severno od ostrva Karikau.

Сазнајте више

Jack-A-Dan, Carriacou

Ово је једно од наших омиљених места за обуку, јер има леп велики пешчани део, окружен шареним гребеном. Овде често виђамо ража. Ту је и леп зид од гребена који грли ову страну Јацк А Дана.

Сазнајте више

Jack-A-Dan West, Carriacou

Plitko ronjenje, savršeno za trening i gnjuranje. Obilna riba i makro život, veoma lepa, i velika vidljivost kada sunčani i dobri uslovi to dozvoljavaju.

Сазнајте више

Valan’s Wall, Carriacou

Ова локација је на пола пута између Санди Исланда и Јацк-А-Дан-а; мак- дубина 20м/66ф. То је опуштајуће роњење у нагибу гребена са веома интересантном топографијом, огромним надвишењима су куће за јастоге и јата прелепих грбуља.

Сазнајте више

La Jetée, Carriacou

U srcu Hilsboroa, stari grad Džeti nudi veoma zabavno plitko ronjenje. Puna života i neverovatna velika raznovrsnost vrsta, od morajskih jegulja do škorpije. Iznenadiće te!

Сазнајте више

Sandy Island Lighthouse, Carriacou

Пегави зраци се често овде виђају у пролеће и рано лето! Неки леп гребен и добар за лов на лавове, ово роњење може бити или дрифт или оут & бацк.

Сазнајте више

Sandy Island Drift, Carriacou

Лепо и опуштено дрифт, наводећи на северној страни Санди Исланда и иде на запад према Мабоуиа Исланд. Коси гребен са пуно морске разноликости и сјајним роњењем за лов на лавове.

Сазнајте више

Mabouya Garden, Carriacou

На северној обали острва Мабуја, његова башта нуди велики избор морског живота, велики гребен у веома здравим условима, са дубином између 5м/15ф на плитком до 20м/60ф на најдубљој тачки.

Сазнајте више

Tugboat Boris (Wreck)

Једна од наших великих олупина тегљача, Борис је дуга 30 м / 100 стопа и лежи на 28 м / 84 м дубине. Налази се на северозападној страни острва Мабуја, поред обале Хилсбороа.

Сазнајте више

Sharkies Hideaway Part 1

Роњење од тачке А до тачке Б које обухвата узбудљиве вулканске литице, велики гребен и завршава у стеновитом амфитеатру званом Фисх Бовл, названом по великим јатама риба које се тамо често окупљају.

Сазнајте више