Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Punta Šilo

Смештен на тачки Шило, 2 нм од копна, овај шарени гребен погодан је за почетнике и напредне рониоце. Има леп зид прекривен жутим кораљима.

Сазнајте више

Vanjsko Silo

Овај гребен кружног облика налази се око 300 метара од тачке Шило на острву Крк, 10 минута вожње бродом од копна. Тамо гребен почиње на дубини од 15 метара.

Сазнајте више

Kačjak

Ова ронилачка локација се углавном користи за све курсеве обуке роњења у отвореним водама. Улази на обалу су направљени са платформе од бетона/камена. Максимална дубина је 18м.

Сазнајте више

Peltastis (Wreck)

Олупина Пелтастис налази се између Шила и увале Климно, стотинак метара од североисточне обале острва, на дубини од 12 до 32 метра.

Сазнајте више

Uvala Slana

Кућни гребен у Михурићу нуди разноврсне животне и геолошке формације у различитим нивоима до 35м. Неколико чамаца, статуа и парк за контролу пловности пружају савршене услове за упознавање роњења и све врсте тренинга.

Сазнајте више

Rt. Družinin

Мали, али шарени гребен који се налази на месту Дружинин, на северној страни острва Крк. Гребен је пун живота, а на крају места за роњење налази се леп кањон.

Сазнајте више

Sveti Marak

Роњење почиње на висоравни на 5 метара, након чега следи стрмо спуштање уз зид. Једна од најважнијих ствари је мала олупина на улазу у пећину у коју се може ући један по један ронилац. Пећина је на 15 метара, али је могуће спустити се и даље низ зид.

Сазнајте више

Pelagos Dive Center

Pelagos dive center house reef je savršen za otkrivanje ronjenja, treninga, provere opreme i osvežavajućih veština ronjenja. Takođe je odličan za opuštajuće ronjenje. Do 5 m dubine ograniиio je vodu sa uglavnom peљиanom dnom i delom stenama. Maksimalna dubina od 18 m se može dostići.

Сазнајте више

Vrbnik Cave

Пречник улаза у пећину је +/- 4 метра; 2 или 3 рониоца могу удобно ући одједном. Рониоци морају пазити да не узбуркају седимент на поду пећине. Пећина је дуга +/- 25 метара иу центру ћете видети млаз сунчеве светлости који долази из уског сифона, који се протеже до површине.

Сазнајте више

Secret Beach

Само неколико метара од ронилачког центра налази се Хоусе Рееф Сецрет Беацх. Доступна су колица за професионални транспорт опреме упркос близини. Кроз малу пећину идете до скривене плаже, која је дала име месту за роњење.

Сазнајте више