Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Gryzyce 4 Zagan

Гризице - насеље у Пољској које се налази у покрајини Лубуские, округ Заган, општина Заган. Гризице је место за рекреацију. Посебно за становнике Загана, Зар. Постоји неколико водених подручја у којима туристи и риболовци често проводе лето.

Сазнајте више

Steinbruch Horka

Главна зграда каменолома има тоалет, туш, свлачионице и хотел у близини. Могуће је поставити шатор за камповање. Стрм силазак низ металне степенице води до воде са једним улазом и једним излазом. На степеницама је могуће спустити се до 5м на бови бр. 1.

Сазнајте више

Tauchbasis Sparmann

Tauchbasis Sparmann je neukusni kamenolom u gradu Kamenz. Na oko sedamdeset metara, sadašnje jezero je drugo najdublje telo vode u Saksoniji i jedno od najdubljih u Nemačkoj. Bazna zgrada, kompresoretska soba, spoljni i unutar ronilačkih stolova, sve što ronilačko srce želi.

Сазнајте више

Prelle Quarry

Бивши каменолом гранита Преллесее се такође зове Кеселбрух. Дубина воде је 46,5 м са површином од 1,8 хектара. Видљивост је обично 6 - 12м. Приступ је регулисан доделом кључева. Регистрација и одјава се обично врши преко ронилачког центра Стеина.

Сазнајте више

Haustein Steina

Ово ронилачко место је некадашњи каменолом гранита, који је затворен 1970. године, а стенска платформа одмах иза улаза је на дубини од 5 м и идеална је за ронилачке вежбе за почетнике. Олупина, некадашњи трајект на Елби „Мухлберг“, налази се на 20 метара.

Сазнајте више

Helenesee

Улазна тачка у Хеленессее је у близини школе роњења и нуди многе могућности: држите се уз обалу, користите платформе, дубоко зароните, истражите олупине или уживајте у прелепој популацији риба.

Сазнајте више

Dresden - Kiesgrube Leuben (Nordgrube)

У језеру мреже од шкољки, остаци грађевинске приколице, моторни чамац, мотоцикл и још много тога. Доступно преко Пирнаер Ландстрассе, Леубенер Страßе и Ам Фуцхсбау 1 у 01279 Дрездену. Питања о коришћењу и улазницама преко Тауцхтрефф Дресден, тел. (0351) 3109110.

Сазнајте више

Steinbruch Riesenstein

Језеро каменолома Ризенштајн у Мајсену са ронилачким центром. Са максималном дубином воде од 18 метара, језеро каменолома је савршена вода за роњење за све рониоце. Водена површина је идилично смештена усред Мајсена. Под водом можете очекивати видљивост између 4 и 15 метара током целе године.

Сазнајте више

Zimnik Kamieniołom

Каменолом се налази на приватном имању са улазом са улице из ронилачке радње. Нема много места за паркирање поред стена. Често ћете можда морати да паркирате најмање две зграде даље.

Сазнајте више

Lake Głębokie

Ронилачка база Палиа Диве под надзором Мирека у одмаралишту након уласка идемо десно и заобилазимо куће, улаз где имамо кајаке и паркинг. Постоје склоништа и

Сазнајте више