Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Grüner Grenzland See, Bad Bentheim

Зелено око и близу холандске границе је Грунер Грензландсее. То је дом наших верних јесетри, понеког шарана и штуке, али и свих врста малих становника попут пужева. Дубина језера цца. 18 м.

Сазнајте више

Speicherbecken Geeste

Спеицхербецкен у Геесте је вештачко језеро. Има много јегуље и смудра. Такође разни предмети! Лепо место за роњење!

Сазнајте више

Tuttenbrocksee

Налази се директно на А2, потребна регистрација, дневна карта од 5 €, без паркинга на језеру, ПАЖЊА СКИ ОБЈЕКАТ НА ВОДИ, искуство у навигацији треба да буде доступно.

Сазнајте више

Dive World

Ovaj ronilac u zatvorenom prostoru je deo sistema prskalica i ronilačkog tornja dubine 10 metara kao skladišta za vodu i ima prijatnu temperaturu od približno 20 stepeni Celzijusa.

Сазнајте више

Dankernsee

Близу границе са Тер Апелом (Гронинген, Холандија) лежи Данкерн. Језеро са светлоплавом водом и леп подводни парк. Нема пуно живота, али видљивост и лепи објекти то надокнађују.

Сазнајте више

Grasbroek

Грасброек је локално познато место за роњење. Линија од угла пристаништа води до подводне куће Арцадис, са платформом од 5 метара изнад ње. Од главне линије, неколико других линија се гранају ка другим објектима. Максимална дубина је 12м.

Сазнајте више

Möhne, Delecker Brücke

резервоар, стари каменолом са темељем Делецкер моста, мали гумењак, велика стабилна платформа која плута на 6м, у задњем делу се налазе 3 велика храста на падини дубине око 10 до 25 метара

Сазнајте више

Waldsee

Улаз је на кампу "Ам Валдсее". Улаз је на малој пешчаној плажи. Са 7 м дубине наићи ћете на шљунковите зидове.

Сазнајте више

Tenderingssee Einstieg 1 (TSZN)

Ovo veliko jezero nalazi se na 8 minuta od lokalnih ronilačkih centara u regiji Voerde - Severna Rajna-Vestfalija. Sa dubinom do 14 metara i raznim atrakcijama kao što su: Nekoliko olupina čini ovo jezero jednim od najpopularnijih mesta za ronjenje u regionu.

Сазнајте више

Tenderingssee

Језеро нуди углавном најбољу видљивост, а видљивост испод 6 метара је реткост. У језеру су потопљени платформа за вежбање и разне знаменитости.

Сазнајте више