Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Riva Santo

Мјесто за роњење Рива Санто налази се на улазу у Калдеру између ОИА и острва Тхирасиа, само 20 минута удаљено од луке Калдера Беацх. На овом вулканском гребену наћи ћете невероватан вулкански пејзаж са пуно пливајућих пролаза направљених од лаве.

Сазнајте више

Hot Springs Shallow (Wreck)

Ова олупина пароброда налази се у активном вулкану Санторинија између новог и старог Каменија, два минута удаљена од чувених топлих извора. Чамац је потонуо 1926. године због пожара у стројарници који нико не може објаснити.

Сазнајте више

Nea Kameni (Wreck)

Ова олупина се налази унутар вулкана на Санторинију. Потонуо је 1981. у луци Таксиархис поред јединствене лучке цркве уграђене у литицу вулкана. Олупина је случајно потонула због грешке члана посаде са пумпама.

Сазнајте више

Aspronisi Wall

Храм љубави налази се између Аспронисија и светионика Санторинија, 15 минута удаљен од мале луке Калдера Беацх. Ово место је направљено од вулканског гребена са кимберлитним цевима. Амфитеатар на врху гребена и изузетан зид направљен од лаве учиниће да заволите вулканско роњење.

Сазнајте више

Santorini Vulkanwand

Плажа Цалдера, кућни гребен. Максимална дубина 20,3м. Најниже време 41 минут. Ушао са обале, а затим се спустио чамцем. Рапид децент. Потребна је добра пловност.

Сазнајте више

Groupers Reef

Гребен грунди се налази на плажи Калдера, једином месту где можете ући у воду калдера са обале. Ова локација је вулкански гребен са највећом количином морског живота на острву. Најбоље место за роњење за испробавање роњења, курс за роњење на отвореном, курс навигације, курс савршеног плутања, курс дубоког роњења, курс ноћног роњењаЕТЦ

Сазнајте више

Caves, Santorini

Пећине Санторинија се налазе поред древног града Акротирија, 20 минута удаљене од луке Калдера Беацх. Пећине су направљене од лаве и настале су након вулканске експлозије вулкана Санторинија.

Сазнајте више

Happy Potter

Južno od Amorgosa. Prelepo ronjenje pogledom na prošlost i istoriju ovog ostrva. Jedinstveno iskustvo, za one koji ћele neљto viљe od ribe.

Сазнајте више

Little Wreck

Ово су делови бродова из Другог светског рата разбацани од 13м до дубље од 60м. Још увек није јасно какве делове чамца видите. Постоје неке теорије, али ништа конкретно.

Сазнајте више

Maze

Лавиринт се ради као роњење чамцем и добар је за све нивое. Овај сајт има једноставно невероватан минерални пејзаж који је тешко описати речима. Овде се виде стални пролази и тиркизне воде, дајући овом локалитету име. н.

Сазнајте више