Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

The Garden of Gorgonians

Инмерсион хациа ел центро де ла бахиа де сардина, донде пасаремос пор ун цампо де родолитос, естос родолитос сон муи импортантес пара луцхар цонтра ел цамбио цлиматицо иа куе сон генерадорес де О2

Сазнајте више

El Faro

Роњење у Ел Фару вам омогућава да уживате у остацима оне која је била друга најважнија лука свих Канарских острва. Ова локација је уроњена у богат и разнолик екосистем са многим врстама карактеристичним за ово подручје.

Сазнајте више

La Deriva

Урањање у залив сардине, мада ће улаз бити уз Рокуете (Плажа стена) у којој ћемо искористити струју у корист ка излазу. Захваљујући струји моћи ћемо да уживамо у дугој рути у којој ћемо проћи поред неколико екосистема.

Сазнајте више

La Roca

У овом дугом зарону идемо на подручје сардина где ћемо видети највеће обале хркача, ораде, шура, трубача, бога, белих гуелда и сардина.

Сазнајте више

Las Anclas

Ући ћемо у воду џиновским кораком, а затим започети навигацију од 7 минута на 3 метра која ће нам омогућити да започнемо роњење у близини подручја које смо планирали. Уживаћемо у богатом и разноликом екосистему прошараном сидрима које користе различите генерације.

Сазнајте више

La Cuevita

Савршено урањање за љубитеље фотографије и макроа. Улазимо џиновским кораком, предвиђено трајање је 60 минута и излазимо на истом месту где смо започели урањање.

Сазнајте више

Cruentats Cave

Приступ овом месту за роњење је погодан само за рониоце са искуством у уласку у воду кроз стеновите пределе. Када уђемо у воду, пловићемо на малој дубини да бисмо стигли до пећине са довољно ваздуха да бисмо могли у потпуности да уживамо у њој јер има неколико области од великог интересовања.

Сазнајте више

Coladas

У овој области, геологија игра главну улогу јер зарања у зид токова лаве који већ на површини имају велику вредност у пејзажу. Када заронимо, пејзаж постаје магичан и пун боја због велике количине живота коју крију ове пећинске зоне створене лавом.

Сазнајте више

El Bufadero

Почињемо урањање у природни базен у који ћемо заронити да бисмо прешли вулканску цев која ће нас одвести на отворено море. Без сумње роњење које никога неће оставити равнодушним.

Сазнајте више

La Catedral

Ла Цатедрал је роњење чамцем између луке Лас Палмас де Гран Канарија и Ислета. Ово је дубоко роњење погодно за напредне рониоце, где ћете пронаћи пећине, тунеле и позадинско осветљење кроз које можете ући.

Сазнајте више