Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Twann, Bielersee

Пријатно место за роњење за почетнике и напредне рониоце. Лак улазак/излазак преко степеница са оградом. Алтернативни улаз иза хале за чамце Језерске полиције преко пристаништа (ускакање).

Сазнајте више

cts biel

Сваке суботе увече од 19.00 - 21.00 часова рониоци и рониоци могу користити специјално изнајмљени базен. Улазнице и организација могу се затражити преко Оцтопус Дивера или Диве Сцхоол Лаклеанд.

Сазнајте више

Hallenbad Murten

Zatvoreni bazen Murten se nalazi na 5 minuta od železničke stanice Murten i na 30 minuta od Fribourg CH. Zimi je zatvoreni bazen rezervisan za različite kurseve, a zimi za obuku.

Сазнајте више

Tiefenau Brücke Worblaufen

Непосредно после моста могуће је неограничено кружење у реци на максималној дубини од 4-5 метара, у зависности од количине отицаја. Најбоље време за роњење је зими, увек када падне мрак.

Сазнајте више

Serrieres

Sa autoputa Neuendurg-Yverdon iљao je izlazom Serrières, a onda si doљao na kružni tok. Evo izmešaš izlaz u fabriku Filip Moris, posle kratkog vremena ispred zgrada je parking sa desne strane. Molimo vas da koristite samo parking, postoji naplata!

Сазнајте више

Boudry

Веома добро место за роњење за ОВД тренинг. Идеалан улаз (увала). Погодно и за западни ветар. На свакој дубини наћи ћете неке предмете који су "потопљени" за рониоце. Платформа за вежбање на дубини од 9 метара за тренинг.

Сазнајте више

Vaumarcus

Ово је стари каменолом. Експлоатација шљунка оставила је тамо веома посебан рељеф који подсећа на Езеигнове пирамиде. Северна страна стрма се брзо спушта до 40 м. Пирамиде су одвојене малим кањонима. Ипак, будите опрезни јер пирамиде могу бити нестабилне!

Сазнајте више

Hilterfingen Hotel Bellevue

Место за роњење у плитким водама са лаким приступом преко рампе. На улазу има пуно морске траве, што омогућава разноврсност рибе. Разни објекти у горњем делу (макс. 20м).

Сазнајте више

Churchill, Thunersee

Место роњења Черчил је благо нагнута сипина (у горњем делу) или блатна падина. Карактерише га много дрвећа и јела, који се практично појављују ниоткуда. Опрез: делимично су прекривене рибарским мрежама.

Сазнајте више

Längenschachen

Идеално место за роњење за почетнике или повратнике. Лак улазак и излазак. Доступна паркинг места. Лети ово место радо посећују и купачи. Узајамно поштовање и уважавање је веома важно у овом тренутку.

Сазнајте више