Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Maafushi Lagoon

Ово је зарон на обали, дубине 2 до 3 м, дужине отприлике 200 м, има пешчано дно са мрљама морских алги, коралним блоковима и део је пројекта Малдивес Пассионс Цорал Гровинг Фарм пројекта.

Сазнајте више

Kuda Giri Wreck

Куда Гири је веома лепа, стара олупина до које се може доћи кратким пливањем са врха. Ово је роњење чамцем са одличном, малом олупином која се налази поред веома добро утврђеног гирија (врхунца) са пуно малих пећина и препуста.

Сазнајте више

lunbo giri

Лумбоа Гири се налази прилично близу Куда Гири, и то је прилично слично место за роњење, иако мање и без олупине. Леп врхунац, са занимљивом конфигурацијом, може се похвалити лепим тврдим и меким коралима, добрим животом рибе и чини занимљиву макро опцију.

Сазнајте више

Gulhi Dhigu Thila

Дхигу Тхила лежи у пролазу између локалног острва Гулхи и летовалишта Анантара. Прилично дуга тила, може се похвалити величанственим морским лепезама, прелепим меким и тврдим коралима и густим и успешним рибљим животом. Мермерне убоде, орлове, сиве гребенске ајкуле, повремене манте и добар макро је оно што можете очекивати овде.

Сазнајте више

Sexy Reef / Hoara Huraa

Име је добио по оближњој пешчаној спруди коју су „оскудно обучени“ туристи са Маафушија долазили да се забаве пре отварања плаже Бикини на острву. Лепо место за роњење за макро и ноћна роњења, са здравим коралима и добрим животом рибе. Корњаче су присутне, заједно са зрацима Мобула и повременом белом гребенском ајкулом.

Сазнајте више

Yaara Giri

Nazvana po kupcu koji učestvuje u "potrazi za novim ronilačkim sajtom", Yaara giri je lako ronilačko mesto, sa zanimljivom topografijom (zid, peščane padine, grebenski izlivi), pristojnim koralima i dobrim ribljim životom. Povremene kornjače sokola i bele vrhove grebenskih ajkula možete videti ovde, na vrhu uobičajene grebenske ribe.

Сазнајте више

Guhli Corner

Iako generalno manje roni od svog severnog kolege (Mijaru Faru), Gulhi ugao je dobra opcija kada okeanska struja ide sa jugoistoka zemlje. Lepo mesto za završetak ronjenja nakon prelaska kanala (dolazi iz ugla Myraru Farua). Neki mali overhangovi sa lepim tvrdim i mekanim koralima. dosta pelagiиa.

Сазнајте више

Cocoa Corner

Да ли тражите дуго дрифт роњење? Ово ронилачко место је удаљено 20-35 минута од ронилачких центара. Углавном зелене морске корњаче су на врху гребена и чекају чистаче и ваш фотоапарат.

Сазнајте више

Kuda Giri Wreck

Ово место олупине захтева кратко пливање од оближњег гребена „Гири“ да би се дошло до њега. Ова добро очувана олупина потопљена је 1994. године и удружује се са морским животом.

Сазнајте више

Cocoa Corner

Ваш најбољи зарон у Цоцоа Цорнер-у биће када североисточна надолазећа океанска струја удари у овај атол, који вам тада захтева само минималан ударац перајем да бисте крстарили. Ово може бити дугачак или кратак дрифт зарон. Уверите се да не промашите угао. Идеално место за рано јутарње роњење да бисте видели ајкуле чекићаре.

Сазнајте више