Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Iako generalno manje roni od svog severnog kolege (Mijaru Faru), Gulhi ugao je dobra opcija kada okeanska struja ide sa jugoistoka zemlje. Lepo mesto za završetak ronjenja nakon prelaska kanala (dolazi iz ugla Myraru Farua). Neki mali overhangovi sa lepim tvrdim i mekanim koralima. dosta pelagiиa.

Сазнајте више

Дхигу Тхила лежи у пролазу између локалног острва Гулхи и летовалишта Анантара. Прилично дуга тила, може се похвалити величанственим морским лепезама, прелепим меким и тврдим коралима и густим и успешним рибљим животом. Мермерне убоде, орлове, сиве гребенске ајкуле, повремене манте и добар макро је оно што можете очекивати овде.

Сазнајте више

Лумбоа Гири се налази прилично близу Куда Гири, и то је прилично слично место за роњење, иако мање и без олупине. Леп врхунац, са занимљивом конфигурацијом, може се похвалити лепим тврдим и меким коралима, добрим животом рибе и чини занимљиву макро опцију.

Сазнајте више

Куда Гири је веома лепа, стара олупина до које се може доћи кратким пливањем са врха. Ово је роњење чамцем са одличном, малом олупином која се налази поред веома добро утврђеног гирија (врхунца) са пуно малих пећина и препуста.

Сазнајте више

Ово место олупине захтева кратко пливање од оближњег гребена „Гири“ да би се дошло до њега. Ова добро очувана олупина потопљена је 1994. године и удружује се са морским животом.

Сазнајте више

Male pećine & overhangs koje leže na sredini prolaza između Maafushi & Anantara Resort. Dobar riblji život, i lep mekani koral koji raste ispod formacija korala, ušuškan od svetlosti i struje, koji ovde može biti prilično jak.

Сазнајте више

Turtle Reef

Гребен корњача је прелеп део спољног гребена на источној страни атола, познат по сусретима са корњачама. Врх гребена се протеже до отприлике 7 метара на ивици - након тога вас чека тамноплава...

Сазнајте више

Ово је зарон на обали, дубине 2 до 3 м, дужине отприлике 200 м, има пешчано дно са мрљама морских алги, коралним блоковима и део је пројекта Малдивес Пассионс Цорал Гровинг Фарм пројекта.

Сазнајте више

Nazvana po kupcu koji učestvuje u "potrazi za novim ronilačkim sajtom", Yaara giri je lako ronilačko mesto, sa zanimljivom topografijom (zid, peščane padine, grebenski izlivi), pristojnim koralima i dobrim ribljim životom. Povremene kornjače sokola i bele vrhove grebenskih ajkula možete videti ovde, na vrhu uobičajene grebenske ribe.

Сазнајте више

Stingray City je prilično zavaravajući za mesto gde dominira sestra Ajkula - Nekoliko odvojenih koralnih blokova u dubini od 15 do 3 nalazi se u maloj laguni blizu Embudu kanala

Сазнајте више