Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Frank’s Underwater Sports Pool

Dive Training Pool Fresh Water - Odličan za studente, Perfect Buoyancy Course, Scuba Skills Update, Specialty Courses. Program "Istraživači ronjenja". Zagrejan zatvoreni bazen.

Сазнајте више

Possum Kingdom State Park

Државни парк Поссум Кингдом налази се на језеру Поссум Кингдом у округу Пало Пинто, Тексас, САД, који је изграђен 1940-их од стране Цивилног конзерваторског корпуса и лежи у планинама Пало Пинто и долини реке Бразос у Тексасу.

Сазнајте више

Wheeler Branch Park

Вотер Дистрицт округа Сомервелл отворио је Вхеелер Бранцх Парк 7. августа 2010. Парк има рампу за чамце са плутајућим доком, плажу која такође има своје острво за плутајуће пристаниште, јавне тоалете, наткривене просторе за пикник и велики павиљон.

Сазнајте више

Језеро Алан Хенри је резервоар који се налази у горњем басену реке Бразос у Сједињеним Државама. Створен изградњом бране Јохн Т. Монтфорд 1993. године, њиме управља и користи га као будуће терцијарно водоснабдевање град Луббоцк у Тексасу и служи као рекреативно место за регион Западног Тексаса

Сазнајте више

Ова локација се налази на језеру Алан Хенри у Џастисбургу, Тексас. До њега је потребан чамац, а већини ће бити потребно мокро одело од 5 мм или 7 мм или суво одело испод термоклина.

Сазнајте више

Ronnie’s Cove

Ронние'с Цове, део језера Алан Хенри у Тексасу, нуди мало бољу видљивост од осталих области на језеру. Локално становништво још увек истражује језеро у потрази за потенцијалним местима за роњење. До ове увале се долази само чамцем.

Сазнајте више

The Scuba Ranch, Terrell, Texas

Сцуба Ранч, раније познат као Цлеар Спрингс Сцуба Парк, отворен је 15. јуна 2001. Ми смо рекреативни објекат за роњење у власништву породице и којим управљамо, и нудимо језеро на 22 хектара које се напаја из извора и има једно од најлепших природних станишта које смо видели у слатководном тексашком језеру.

Сазнајте више

Valhalla Missile Silo

Ова ронилачка локација је у приватном власништву и изнајмљује се званичним ронилачким групама са њихове веб странице. Само прогуглај. Предложите добру физичку кондицију јер има много степеница доле.

Сазнајте више

Lake Flint Creek

Језеро Флинт Цреек је резервоар расхладне течности за електрану Флинт Цреек. Локално је познато и као СВЕПЦО језеро. Налази се у близини града Гентри у Арканзасу.

Сазнајте више

Scuba Divers Paradise Dock

Пристаниште за обуку које се налази одмах испред ронилачке продавнице. Рониоци огромним кораком улазе у 12 стопа воде и прате бову до платформе. „Ово је званична „почетна тачка“ роњења.

Сазнајте више