Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Ронилачке локације у близини

Fares Thila / Canyons

Ова локација је добила име по бројним кањонима и превјесима које можете пронаћи између 12 и 30 метара. Ове пукотине представљају одлично склониште за оближњи морски живот. Раст корала овде почиње на око 10 метара. Овај сајт је погодан за све нивое, иако могу бити јаке струје.

Сазнајте више

Muthafushi Thila

Мутхафусхи Тхила је мала врхунска локација за роњење. Ова страница је одлична за страствене фотографе и оне који уживају у спором роњењу и разгледању како би открили сав живот који овај гребен може да понуди.

Сазнајте више

Maarikilu Caves

лепо заронити прво у малом заливу, а касније на стрмом зиду. У заливу, нагиб од 4 до 22м да би потом имао мали пад. Уз мало среће можете видети дивне манте како пролазе овде од јануара до априла.

Сазнајте више

Maamunagaa Giri

Маамунагаа Гири је као једнакокраки троугао и може му се прићи само по лепом времену. Јужна страна лежи на дубоком каналу између атола Баа и Раа. Овде, и на северозападној страни, често можете видети сиве гребенске ајкуле и прелепу јату чага. Макро живот лежи у малим превјесима и рупама.

Сазнајте више

Fenfushi Giri

Ако желите да видите анемоне морате доћи на ово место, постоји поље са стотинама анемона где такође увек можемо да нађемо корњаче. Гири има прибл. пречника 120м и лако се ронити. Неколико лепих малих препуста

Сазнајте више

Anga Faru

Анга Фару на локалном језику у преводу значи Усти гребен, велики је гребен са ограђеном лагуном и пешчаном обалом. Нагиб је у неким областима прилично стрм и има више препуста.

Сазнајте више

Villingilli Thila

Мала Тхила директно на острву Виллингилли на морској висоравни у правцу канала између Раа и Баа атола. Обично скок у плаву воду источно од Тиле изнад платоа на ивици за цца. Пустите да плутате 30 м према Тхили, а затим се полако пењите уз Тилу. Тренутни !!!!

Сазнајте више

Maalhos House Reef

Маалхос Хоусе Рееф је лако доступан са плаже. Гребен је одмах уз обалу, почиње на неколико метара и пада. Свуда има неколико малих препуста. Овде је могуће лепо, дуго и опуштено ронити.

Сазнајте више

Kudathulhaadhoo Thila

Дугачак 300м и широк 80м, ово место је гребен за роњење. На западној страни гребен полако пада од 14 до 18м, затим стрмо до 30м. Испред је велики блок од 28м. Уз мало среће, овде ћете видети ајкуле медицинске сестре. Југозападна страна је испресецана прелепим шареним превисима. Тренутни!!

Сазнајте више

Maalhos Manta Point

Маалхос Манта поинт је наша сопствена станица за чишћење Манта Раи на острвском гребену. Мало је удаљено и обично се возимо чамцем да би било удобније.

Сазнајте више