Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Carriere de la Rochefontaine

To je stari crveni mermerni kamenolom koji je eksploatisan do 1980-ih. Neuspešan avion koji se spušta sa visine od, 4 do 6 metara (visina varira u skladu sa godišnjim dobima), zatim se kamenolom sačuje od visoravni na dubinama od 22 metra, 26 metara, 36 metara, 40 metara, 43 metra i 52 metra sa strmim zidovima.

Сазнајте више

Croisette, La Carrière Vodecée

У близини Филипвила ћете наћи заселак Водецее, где ћете поред Воделее и Ла Роцхе Фонтаине пронаћи трећи каменолом који воле рониоци. Овај каменолом се такође зове Ла Цроисетте. Овај каменолом је некада вадио црвени мермер.

Сазнајте више

Villers-deux-Eglises

Каменолом Виллерс-Деук-Еглисес је некадашњи каменолом за вађење жељезне руде и црвеног мермера. У другој половини 16. века снабдевао је мермером за декорацију опатија у Аисне, Оисе и Монс.

Сазнајте више

Барраге л'Еау д'Хеурес је разноврсно ронилачко место, смештено у највећем воденом подручју у Белгији. Језеро је лако доступно и поред великог броја подводних објеката нуди јединствен подводни биотоп. Бараж је дефинитивно вредан зарона.

Сазнајте више

Carriere du Flato - Floreffe

Дугачак је 280 метара и широк 80 метара, простире се на нешто више од 2 хектара, са максималном дубином од 13 до 16 метара, у зависности од варијација у подземним водама, и просечном дубином од 8 до 13 метара.

Сазнајте више

Carrière Trois Fontaines

У очаравајућем и ексклузивном окружењу, дођите и откријте подводни свет некадашњег каменолома кварцита или искористите изузетну поставку да организујете своје догађаје на плутајућем понтону.

Сазнајте више

Некадашњи каменолом плавог камена, каменолом нуди различите платформе и омогућава роњење за све нивое ронилаца. СЦОУФФЛЕНИ је дугачак 750м и широк 250м, 15ха воде, максимална дубина 44м.

Сазнајте више

Carrière de La Gombe

Каменолом пешчара Ла Гомбе налази се у близини реке „Тхе Оуртхе“, недалеко од живописног Еснеука и убраја се међу најлепше каменоломе у Белгији.

Сазнајте више

Površina od oko 10 ha, kamenolom Dour je kamenolom krede. Ima dubinu od 18 do 20 m. Nekoliko visoravni različitih visina od krštenja do istraživanja.

Сазнајте више

Carrière de Lillé

Каменолом нуди широк спектар могућности роњења, са дубинама које варирају између 24 и 30 метара у зависности од нивоа воде. Велика инфраструктура и бројне доступне услуге омогућавају организовање удобних ронилачких излета током целе године.

Сазнајте више