Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Ова олупина се налази унутар вулкана на Санторинију. Потонуо је 1981. у луци Таксиархис поред јединствене лучке цркве уграђене у литицу вулкана. Олупина је случајно потонула због грешке члана посаде са пумпама.

Сазнајте више

Храм љубави налази се између Аспронисија и светионика Санторинија, 15 минута удаљен од мале луке Калдера Беацх. Ово место је направљено од вулканског гребена са кимберлитним цевима. Амфитеатар на врху гребена и изузетан зид направљен од лаве учиниће да заволите вулканско роњење.

Сазнајте више

Гребен грунди се налази на плажи Калдера, једином месту где можете ући у воду калдера са обале. Ова локација је вулкански гребен са највећом количином морског живота на острву. Најбоље место за роњење за испробавање роњења, курс за роњење на отвореном, курс навигације, курс савршеног плутања, курс дубоког роњења, курс ноћног роњењаЕТЦ

Сазнајте више

Santorini Vulkanwand

Плажа Цалдера, кућни гребен. Максимална дубина 20,3м. Најниже време 41 минут. Ушао са обале, а затим се спустио чамцем. Рапид децент. Потребна је добра пловност.

Сазнајте више

Пећине Санторинија се налазе поред древног града Акротирија, 20 минута удаљене од луке Калдера Беацх. Пећине су направљене од лаве и настале су након вулканске експлозије вулкана Санторинија.

Сазнајте више

Смештено испод литице Оје, то је мало острво које омогућава рониоцима да роне око њега, истражујући импресивне стенске формације и живописни морски живот у његовим кристално чистим водама.

Сазнајте више

Мјесто за роњење Рива Санто налази се на улазу у Калдеру између ОИА и острва Тхирасиа, само 20 минута удаљено од луке Калдера Беацх. На овом вулканском гребену наћи ћете невероватан вулкански пејзаж са пуно пливајућих пролаза направљених од лаве.

Сазнајте више

Лавиринт се ради као роњење чамцем и добар је за све нивое. Овај сајт има једноставно невероватан минерални пејзаж који је тешко описати речима. Овде се виде стални пролази и тиркизне воде, дајући овом локалитету име. н.

Сазнајте више

Катедрала је лепо роњење на обали за све нивое ронилаца. Може се комбиновати са роњењем на зиду непосредно поред пећине. Постоји димњак који омогућава сунчевим зракама да створе оно што се зове „светло катедрале“. Ово може бити дубоко зарон у којем можете посматрати неку веома јединствену античку керамику.

Сазнајте више

Ово су делови бродова из Другог светског рата разбацани од 13м до дубље од 60м. Још увек није јасно какве делове чамца видите. Постоје неке теорије, али ништа конкретно.

Сазнајте више