Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Serrieres

Sa autoputa Neuendurg-Yverdon iљao je izlazom Serrières, a onda si doљao na kružni tok. Evo izmešaš izlaz u fabriku Filip Moris, posle kratkog vremena ispred zgrada je parking sa desne strane. Molimo vas da koristite samo parking, postoji naplata!

Сазнајте више

Twann, Bielersee

Пријатно место за роњење за почетнике и напредне рониоце. Лак улазак/излазак преко степеница са оградом. Алтернативни улаз иза хале за чамце Језерске полиције преко пристаништа (ускакање).

Сазнајте више

Boudry

Веома добро место за роњење за ОВД тренинг. Идеалан улаз (увала). Погодно и за западни ветар. На свакој дубини наћи ћете неке предмете који су "потопљени" за рониоце. Платформа за вежбање на дубини од 9 метара за тренинг.

Сазнајте више

Robinson plage

Robinson Plage je popularno ronilašte za svoj lak pristup i zanimljiv podvodni pejzaž. Roneći do dubina od 5 do 20 metara, ronioci mogu da istražuju peščana dna i formacije stena, a lokacija je pogodna za ronioce svih nivoa.

Сазнајте више

Pointe du Grain

Pointe du Grain je slatkovodno ronilačno mesto koje nudi raznovrsno iskustvo za ronioce. Na dubinama koje se kreću od 5 do 35 metara, ovaj objekat nudi mnoštvo morskih jela sa vodenim biljkama, stenama i nežnim padinama.

Сазнајте више

Tüscherz Bahnhof, Bielersee

Добро место за роњење за специјалну обуку. Идеални услови за навигацију, ноћно роњење и спасавање. Добар паркинг и, у случају лошег времена, можете се пресвући у чекаоници жичаре.

Сазнајте више

Areuse Schlucht

Klisura de l'Areuse nudi spektakularno slatkovodno ronilačko mesto. Sajt karakterišu impresivne formacije stena i umerene do jake struje, što ga čini pogodnijim za iskusne ronioce. Dubine ronjenja se kreću od 5 do 20 metara.

Сазнајте више

cts biel

Сваке суботе увече од 19.00 - 21.00 часова рониоци и рониоци могу користити специјално изнајмљени базен. Улазнице и организација могу се затражити преко Оцтопус Дивера или Диве Сцхоол Лаклеанд.

Сазнајте више

Saint-Aubin-Sauges

Ronilačka lokacija Saint-Aubin-Sauges idealna je za ronioce svih nivoa. Na dubinama koje se kreću od 5 do 25 metara, ovaj objekat nudi raznovrsno okruženje sa stenovitim morskim morem, vodenim livadama i peščanim terenom.

Сазнајте више

Tiefenau Brücke Worblaufen

Непосредно после моста могуће је неограничено кружење у реци на максималној дубини од 4-5 метара, у зависности од количине отицаја. Најбоље време за роњење је зими, увек када падне мрак.

Сазнајте више