Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Ронилачке локације у близини

Medfish Deep OW - 60m

15 минута вожње бродом од залива Гундоган. Ово је место за супер дубоко роњење. Видљивост је обично 35м+ без струје.

Сазнајте више

Medfish Pool Gokcebel

Када желимо мало тишине и приватности на нашим тренинзима, бирамо ову локацију. То је базен од 18 м са дубином од 1,3 м до 1,5 м. Помаже нам да поставимо 3 линије и идеално је да тренирамо неке динамичке табеле и статичке сесије.

Сазнајте више

Medfish OW - 30m

Покривено од ветра и бујања, ово место је идеално за вежбање вештина до 30м дубине. За напредне фреедивере ово место даје прилику да вежбају ФРЦ роњење чак иу тешким условима.

Сазнајте више

Medfish Deep OW - 40m

Само 5 минута са чамцем можете заронити до 42 м. Чисте воде и недостатак струје чине га идеалним за дубоке тренинге. Видљивост је обично 25-30м без струје. Термоклина је од марта до јула на 15м, али од августа до октобра нема.

Сазнајте више

Medfish Confined Water

Ово затворено водено место је идеално за све активности на роњењу. Дно је ситни песак тако да је устајање и извођење вештина веома лако. Можемо врло лако да растегнемо ДИН поставке од 50м, а укупна дужина ограниченог воденог подручја је 200м.

Сазнајте више

Medfish

Ово је улазна тачка на плажу са веома лаким приступом на скоро 20м. На само 50м од пешчане плаже лако је ухватити мирно и мирно роњење дуж пешчаног дна. Видљивост је обично 15-20м без струје.

Сазнајте више

Bodrum

Бодрум је лучки град Мугла у југозападном егејском региону Турске. Налази се на јужној обали полуострва Бодрум, на тачки која проверава улазак у залив Гокова. То је фасцинантно место, са пријатним контрастом између античке културе и уобичајених туристичких параферналија.

Сазнајте више

Small Reef

Мали гребен лежи 200 метара од Великог гребена према Бодруму. Много рибе чека да буде виђено. Дубина почиње од 5 м (15 стопа) до 26 м (78 стопа). Овај сајт је 15 мин. из луке ронилачким чамцем.

Сазнајте више

Kurt Burnu Wolf's Point

Идеална тачка за напредне рониоце, рониоце на отвореним водама и почетнике. До тамо је 15 минута вожње бродом. Стенске формације почињу од 3 метра и постепено се спуштају на 35-40 метара. На овој локацији можете очекивати да видите шкорпионе, шкарпине, олупину аутомобила! и много поломљених амфора.

Сазнајте више

Big Reef

Најлепше и најфасцинантније место за роњење у Бодруму. Велики гребен има све могућности за роњење. Дубина почиње од 7м (25 стопа). Рониоци могу користити сидрени ланац за лако спуштање до врха гребена. Има зид који гледа на Црно острво и пада право доле са 7 метара на 34 метра.

Сазнајте више