Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

ABC House Reef

АБЦ гребен је плитки кућни гребен са дубинама од 5 до 12 метара. Савршена локација да ажурирате своје вештине након дугог периода неактивности и опуштеног поподневног роњења.

Сазнајте више

Tioman Marine Park

Желите да знате шта се дешава ако рибарски чамци не поштују правила Марине Парка? Ту лежи више од дванаест чамаца! Ово ронилачко место обично има прилично слабу видљивост, што ствара чудно расположење док се крећете између олупина.

Сазнајте више

Pirate Reef

Спустите се у океан и пратите песак, одједном се пред вама појављује прелеп гребен пун тврдих корала. Ово место за роњење је идеално за опуштено роњење јер је довољно мало да се полако зарони око њега неколико пута и обично има минималну струју.

Сазнајте више

Tekek House Reef

Tekek House Reef je generički deo grebena na plaži koji koriste svi centri za kurseve i isprobavanje ronjenja. Ulaz na plažu je nesmetan i miran, samo pazite na stene tokom niske plime. Greben se proteže od obale ka dubini od 8 metara i prelazi u peščano dno.

Сазнајте више

Salang Jetty

Можда звучи изненађујуће, али наш пристан је постао невероватно место за роњење. Са крхотинама које људи бацају преко даске и преко пристаништа изграђен је вештачки гребен који привлачи обиље морског живота. Јата младих риба овде траже сигурност, али ловци су увек ту.

Сазнајте више

Soyak Island

Испред Саланга, ово мало острво је идеално ако волите нудибране и подводне пејзаже. Много стена нуди уточиште десетинама различитих врста риба.

Сазнајте више

Soyak Wreck

Испред Саланга, у најдубљем делу острва Сојак, налазе се две дрвене олупине прекривене меким и тврдим коралима. Морате имати сертификат дубоког рониоца.

Сазнајте више

Temedor

Na 8 minuta od Tioman Juara Jetty, to je lepo mesto za ronjenje na zidu, ali pažljivo, ovaj sajt je lako pogoditi talase ako se vreme zagusti. Uћivaj!

Сазнајте више

Temedur

Ide severno od Juare, i na samo 5 minuta od Juara Jettyja. Jednostavan ronilački sajt za početnika, dobar za makro fotografa. Dobar ronilački sajt za ronjenje.

Сазнајте више

Bus Station

Između ostrva Renggis i odmarališta Berjaya, sastoji se od potopljenih ogoljenih autobusa, džipa, betonske strukture koja stvara veštački greben. Tu je i potopljena struktura u obliku srca sa klupom.

Сазнајте више