Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Duppy Waters

Дуппи Ватерс је роњење са северног зида у Корњачиној луци. Само кратко препливајте плитки гребен на врху док се дно не отвори испод вас! Зид се спушта до дубине од 40 метара.

Сазнајте више

Fish Bowl

Налази се на северној страни острва у оквиру луке Туртле. Гребен са пешчаним дном пружа прелепо окружење и нешто због чега се рониоци враћају изнова и изнова.

Сазнајте више

The Maze

Јединствени канал налик лавиринту који овај сајт чини посебним. Просечна дубина од 40 стопа, горњи део гребена је нешто плићи на 15 стопа. После плутаче пешчано дно се отвара у дубину.

Сазнајте више

Great Wall

Smešten u luci Kornjača ovaj sajt odgovara opisu. Otkotrljaš se sa broda i preplivaš do zida... Gledajući dole spušta se na minimum 50 metara i verovatno mnogo dalje.

Сазнајте више

Willy’s Hole

Nalazi se u luci Kornjaиa. Vilina rupa je odmah pored lavirinta i poznata je pored pećine/pećine na oko 24 metra. Nije teљko ronjenje, ali dublje dubine su moguжe.

Сазнајте више

CJ’s Dropoff

Смештен на северној страни острва, око 55 минута од ронилачких центара, ово место је познато по масивним зидовима који досежу преко 140 стопа. Погледајте пешчане делове на 30 стопа за прелепе локације.

Сазнајте више

Blackish Point

С обзиром да је добио име због велике популације црних група које су се дружиле у овој области, нажалост више нису овде. Налази се око 45 минута од главног чворишта.

Сазнајте више

Don Quickset

Цоол место за роњење са доста структуре и пешчаних канала. Није тако шарено као на неким сајтовима. Нема привезивања, тако да је ваша опција зарон у дрифту. Мање од 30м максималне дубине.

Сазнајте више

Pretty Bush

Овај гребен почиње од обале и досеже све до 15 стопа, а затим се спушта на 100 стопа. Разбијени зидови и пешчани канали чине прелепо место.

Сазнајте више

Jack Neil Point

Прибл. 15 минута западно од главне луке Утила, наћи ћете Јацк Неил Поинт. Ово ронилачко место је западно од локације за роњење у Литл Бајту и идентификовано је са површине лоцирањем малог дела копна који густим грмом ломи равну обалу и приметним спуштањем зида.

Сазнајте више