Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Bracklesham Bay Valentine Tank

Тенк Марк 3 тип ИКС Валентине Дуплек Дриве изгубљен током вежбе Фабијус ИИИ у заливу Браклешам у мају 1944. Усправно седи на 12 м на ивици пешчане спруде.

Сазнајте више

Fossil Beds

Залив Браклешам садржи глинене седименте депоноване пре 46 милиона година током еоценске епохе. Ова глинена лежишта се сада еродирају, што доводи до откривања значајних количина фосилизованих зуба ајкула и ракова. Ово једноставно дрифт роњење ће вам дати прилику да пронађете неке фосиле.

Сазнајте више

T'pot

позната као олупина Т'Пот у част чајника пронађеног на њој, зване Бригитта, ово наоружано трговачко пловило минирано је 4. децембра 1917. док је било у транзиту од Барија до Дијепа. Данас лежи у 20м, из три дела: наопачке крме, котлова и средњег/прамца.

Сазнајте више

Bracklesham Bay Landing Craft

Десантна пловила Брацклесхам Баи је ЛЦТ548 америчке морнарице (тенк за десантне бродове) која лежи у 10 м воде у заливу Брацклесхам, наопако! Ово је идеално место за олупине за нове и неискусне рониоце на олупине.

Сазнајте више

UB1195

У-1195 је била немачка подморница типа ВИИЦ. Потопљена је 7. априла 1945. у Ла Маншу дубинским бомбама британског разарача ХМС Ватцхман. Сједи усправно на 30 м, а бојни торањ је одвојен на трупу под притиском и нагнут у страну. Почиње да показује знаке погоршања.

Сазнајте више

Oasis Swimming Pool

Базен Оасис, део Бунн Леисуре комплекса, редовно је заказан средом/четвртком увече и раним суботом ујутру за роњење и роњење на дах.

Сазнајте више

Mixon Hole

Позната по вертикалном спуштању преко северне ивице усана, Микон Холе се налази унутар Селсеи Билл & тхе Хоундс МЦЗ. Максимална дубина је 27м са горњом ивицом на 6м што значи да је ово право роњење на више нивоа - користите ЕАНк32 да вам помогне да уживате у овоме највише.

Сазнајте више

Selsey Lifeboat Station

Одлично роњење на обали које може пружити разна искуства; већина људи рони на/у близини Слацк воде (ХВ-4 или ХВ+3, времена на које утиче плима) и такође може бити роњење у току плима или осеке; погодно за ноћно роњење - увек користите плутачу за означавање површине због саобраћаја чамаца за спашавање / рибарског чамца.

Сазнајте више

Selsey East Beach

Плитка локација погодна за роњење и роњење на дах, као и за роњење; максимална дубина ће вероватно бити око 5м на ХВ када ће струја Ебб бити прилично јака. Добра тачка за почетак Дрифт роњења дуж плаже до станице за спашавање. Будите свесни саобраћаја чамаца око дрвене рампе - увек користите плутачу за означавање површине.

Сазнајте више

Selsey Drift (the Parks)

Селсеи Дрифт се одвија у области која се на графиконима појављује као 'Паркови', за коју се пре много година каже да је био парк јелена бискупа Чичестера. Плимни ток диктира почетну тачку са просечном дубином од 10-12м и минималним препрекама, ова роњења су погодна за све. Површинске маркере плутаче су потребне свуда.

Сазнајте више