Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

BMW Dixi

Непосредно испред улаза наићи ћете на олупину старог аутомобила на дубини од свега неколико метара. Због мале дубине, веома је добар за роњење и за почетнике. Одатле можете наставити роњење на левом рамену дуж обале и на крају наићи на остатке чамца на 13м.

Сазнајте више

Wandl

Ово језерско роњење спушта се до 30м дубине дуж нагнуте обале. Постоји платформа на 8м, одлична за тренинг. У плићаку се налазе остаци старог џипа око 10мин десно и огромна громада на 30м.

Сазнајте више

3 Tannen

Одлична локација за новије рониоце и тренинге. Ова локација има шљунковиту површину која се прилично стрмо спушта. Лево од улазног простора наћи ћете стене на 5м. Даље ћете наћи остатке као што су аутомобилске гуме, врата аутомобила, одбачена пећ.

Сазнајте више

Kohlbauernaufsatz

Ронилачка локација Кохлбауернауфсатз је плитко место за роњење које води до приближне дубине од 36 метара, где се налази и дрвена плочица са дрвеном тоалетном кућицом.

Сазнајте више

Weißenbacheinlauf

Ово место за роњење на језеру има максималну дубину од 20м са косим дном. Постоје платформе на 8м, 10м и 20м за вежбање вештина. Посебне карактеристике укључују игре за рониоце које су причвршћене на платформе, у супротном, у улазу потока постоје остаци за истраживање.

Сазнајте више

Attersee, Marias Weg

На благо нагнутој обали налази се платформа на око 5м дубине са које се може ронити удесно. До дубине од 30м има много тога за видети са лепом вегетацијом у плићаку. Много је потопљених "ситница" које роњење чине забавним.

Сазнајте више

Hinkelsteine

Постоје 3 менхира за роњење, већи почиње на 18м и достиже дубину од 32м. Погодно за напредне рониоце. Од 2018. године, три дрвене фигуре у природној величини изграђене су око менхира у оквиру УНЕСЦО-ве Светске баштине.

Сазнајте више

Schlierwand

Сцхлиерванд је слатководно место за роњење са максималном дубином или 35м. Локалитет се састоји од плитког појаса са стрмим зидовима. Зидови су од глине са лепим формацијама. Рониш са улаза лево. Наћи ћете стрмо лице дубоко око 10м.

Сазнајте више

U-Boot (Wreck)

На око 55 метара налази се комплетна подморница (дужине 6-10 м) за истраживање. Приступ са земље је преко кампа Грабнер (Пике Баи). Овај сајт је погодан само за искусне рониоце и технолошке рониоце, роњење без скутера траје око 15 минута.

Сазнајте више

Föttinger

Ронилачка локација Фоттингер је одлична ронилачка локација за све нивое са много платформи. Укупно има 13 платформи од 5 до 40 метара. Поред тога, на месту роњења налази се кавез за узгону и статуа направљена од цилиндара.

Сазнајте више