Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

New Barge

Nova barћa je na kraju ivice koja se proteћe od Bebi Barћe. Generalno dublje sa palubom na 90' i dno može biti preko 100". Postoji obližnja artifikalna grebenska pliša gde je vrh na 55ft.

Сазнајте више

Kahala Barge

Кахала Барге је напредно место за роњење на дубини од 80 - 90 стопа, са могућношћу да јаке струје ударе у олупину. Кахала Барге је веома оронула олупина. Није безбедно продрети у олупину због стања.

Сазнајте више

Turtle Canyon (East)

Туртле Цанион је лако роњење за почетнике са максималном дубином од само 40 стопа, а добра видљивост је уобичајена у било које доба године. Повремено може доћи до благе до јаке струје, иако је струја обично мала или никаква. Присутни су привезови за лаке успоне/спусте.

Сазнајте више

Koko Craters

Кратка 10-минутна вожња чамцем недалеко од марине Каи Боат налази се на ронилачком месту Коко кратера на Оахуу. Поглед са горње стране на планину Коко Хеад са ове стране је незабораван. Одлично место за роњење за почетнике.

Сазнајте више

Split Rock

120-160ft. Ovo je ekspertski ronilački sajt generalno pogodan za one sa Deep treningom i specijalizovanom opremom. Zid sa 110ft na 130ft pada na 135ft na 160ft. Drift ronjenje. Mesto nazvano po podeli u ogromnoj steni pronađenoj na mestu jednog mesa ivice.

Сазнајте више

Spitting Cave

Пећина пљувања је једно од узбудљивијих, дубљих зарона на Оахуу и приступа се само чамцем. Ово роњење је за напредније рониоце јер почиње око 50 стопа и пада на 140 стопа са природним пећинама исклесаним у стенама лаве. Струја је овде такође прилично јака, тако да се сматра роњењем у заносе.

Сазнајте више

Fish Garden

Fish Garden je zidni zaron u oblasti između Pljuvačke pećine i Morske pećine. U oblasti, pad sa morskih litica je veoma strm sa padinama počevši od 60-90ft. Neka velika polja stena.

Сазнајте више

Hanauma Bay

Ханаума Баи је најпопуларнији резерват природе на Оахуу и одлично место не само за боравак на плажи, већ и за рониоце, почетнике и искусне рониоце. Овај залив врви од живота и чамци нису дозвољени тако да је вода мирна и заштићена.

Сазнајте више

Palea Point

Premier east side drift dive with 100ft wall section as well as 40ft reef. Dostupan je samo sa niskim istočnim vetrom i malim južnim talasom. Retko golubice. Generalno 100ft+/30m+ viz bez obližnjeg runnoffa.

Сазнајте више

YO-257 (Wreck)

Овај морнарички брод из Другог светског рата једно је од најпопуларнијих ронилачких места и локација у Хонолулуу поред олупине Сан Педра. ИО257 седи усправно на 95 стопа дубине, око миљу од обале Ваикикија. Они који су квалификовани за то могу продрети у олупину кроз неколико изреза који су постављени широм олупине.

Сазнајте више