Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Далеко најживописније место за роњење у Тиранском мореузу. Овај гребен је пун шарених и различитих корала јер је ово узак гребен и струје могу да га вуку. На стрмом зиду можете пронаћи бескрајну количину меких корала, а на левом платоу ватрени корални врт.

Сазнајте више

Ras Gomaa

Веома захтевно место за роњење, спајајући гребен између Вудхауса и Џексона. Ово место се може ронити само по лепом времену (скоро да нема ветра), али је и даље тешко проценити струју.

Сазнајте више

Kormoran / Zingara Wreck - Tiran

Kormoran/Zingara. Brod se 1984. Olupina je potpuno slomljena; može se stići samo u veoma dobrim vremenskim uslovima.

Сазнајте више

Забавно роњење са чамца, Воодхоусе је најдужи од 4 главна гребена у Тиранском мореузу. Струје могу бити јаке. Постоји расцеп у средини гребена и потребно је пазити на крај гребена где понекад може бити присутан ефекат машине за прање веша. Гребен је фантастично шарен!

Сазнајте више

Томас је најмањи од гребена у Тиранском мореузу, али у исто време и најразноврснији. Од стрмих лица до кањона и висоравни, наћи ћете све.

Сазнајте више

Гребен Гордон је најпознатији по олупини "Ловиле" која се насукала на северни крај гребена 1981. Ово зарон се може обавити као дрифт или привез, привезујући се на јужној страни гребена.

Сазнајте више

South Laguna Reef, Tiran Island

Лепо место за роњење за све нивое ронилаца. На спољном гребену имате могућност заронити формирајући зид, са друге стране је мала лагуна, која је савршена за почетнике и рониоце. На страни лагуне наћи ћете и многе блокове гребена.

Сазнајте више

У Рас Гхамили можете пронаћи велике стоне корале, горгоније и врхове по целом пешчаном дну. Ово место за роњење је погодно за било који ниво ронилаца и ронилаца.

Сазнајте више

Ras Nasrani

Рас Насрани је најразноврсније место за роњење у националном парку. Прво зароните на зиду, затим прођете пешчану падину и након тога се отвара корални врт. Доста тврдих и меких корала и коралних блокова за истраживање! Ова локација је погодна за све нивое ронилаца и ронилаца.

Сазнајте више

Ова локација је названа као омаж подводном сниматељу, Бобу Џонсону, који је радио на том подручју дуги низ година. Заклоњена је од таласа и ветра и обично има слабе струје.

Сазнајте више