Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Jack-A-Dan, Carriacou

Ово је једно од наших омиљених места за обуку, јер има леп велики пешчани део, окружен шареним гребеном. Овде често виђамо ража. Ту је и леп зид од гребена који грли ову страну Јацк А Дана.

Сазнајте више

Jack-A-Dan West, Carriacou

Plitko ronjenje, savršeno za trening i gnjuranje. Obilna riba i makro život, veoma lepa, i velika vidljivost kada sunčani i dobri uslovi to dozvoljavaju.

Сазнајте више

Valan’s Wall, Carriacou

Ова локација је на пола пута између Санди Исланда и Јацк-А-Дан-а; мак- дубина 20м/66ф. То је опуштајуће роњење у нагибу гребена са веома интересантном топографијом, огромним надвишењима су куће за јастоге и јата прелепих грбуља.

Сазнајте више

La Jetée, Carriacou

U srcu Hilsboroa, stari grad Džeti nudi veoma zabavno plitko ronjenje. Puna života i neverovatna velika raznovrsnost vrsta, od morajskih jegulja do škorpije. Iznenadiće te!

Сазнајте више

Sandy Island Lighthouse, Carriacou

Пегави зраци се често овде виђају у пролеће и рано лето! Неки леп гребен и добар за лов на лавове, ово роњење може бити или дрифт или оут & бацк.

Сазнајте више

Sandy Island Drift, Carriacou

Лепо и опуштено дрифт, наводећи на северној страни Санди Исланда и иде на запад према Мабоуиа Исланд. Коси гребен са пуно морске разноликости и сјајним роњењем за лов на лавове.

Сазнајте више

Sandy Island Garden, Carriacou

Верно свом имену, ово је башта Санди Исланда. Шарени корали и сунђери, и пуни живота, корњача трава и пешчани канали са сјајним и разноликим морским животом.

Сазнајте више

Tugboat Boris (Wreck)

Једна од наших великих олупина тегљача, Борис је дуга 30 м / 100 стопа и лежи на 28 м / 84 м дубине. Налази се на северозападној страни острва Мабуја, поред обале Хилсбороа.

Сазнајте више

Sharkies Hideaway Part 1

Роњење од тачке А до тачке Б које обухвата узбудљиве вулканске литице, велики гребен и завршава у стеновитом амфитеатру званом Фисх Бовл, названом по великим јатама риба које се тамо често окупљају.

Сазнајте више

Mabouya Garden, Carriacou

На северној обали острва Мабуја, његова башта нуди велики избор морског живота, велики гребен у веома здравим условима, са дубином између 5м/15ф на плитком до 20м/60ф на најдубљој тачки.

Сазнајте више