Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Canal Trazar

Kao i druga mesta za ronjenje sa zapadne obale Mauricijusa, kombinacija grebena i peščanog dna. Ime potiče od male strme padine koju je formirao greben.

Сазнајте више

Bambous

Цолин Бамбоус: због дубине од цца. 34м радије за напредне рониоце са специјалитетом за дубоко роњење. На овом месту за роњење чекају нас фасцинантни стрми зидови и стеновите формације.

Сазнајте више

La Cathédrale

Само пет минута од луке Флиц ен Флац налази се најпознатије ронилачко место на Маурицијусу, Катедрала. Место за роњење за искусне рониоце, комбинација пећине, пећине и камина чине ово место за роњење тако јединственим. Мак. дубина је 28 м.

Сазнајте више

Swiss Drop

Падајући, између 14 и 25 мтс, пролаз шупљина. У случају тренутног веома лепог дрифт зарона. Доступан са нивоа отворених вода тако што ћете остати на врху платоа.

Сазнајте више

L’Eveillé

Л`Евеилле: нуди веома пријатно искуство роњења уз спуштање укључујући мали лук на 25м. Л'Евеилле се може комбиновати са другим ронилачким местом под називом „Токата“, вртом анемона који се налази у непосредној близини.

Сазнајте више

Little Swiss

Pet minuta vožnje ronilačkim brodom od luke Flic en Flac nalazi se greben u blizini mesta ronjenja Mali Švajcarac. Lokacija je idealna za novosadske ronioce jer ima primamljive formacije korala na veoma plitkim dubinama.

Сазнајте више

Tian Xiang (Wreck)

Ово је најновија олупина брода дуж наше обале. Тиан Ксианг је потопљен у јуну 2015. године као вештачка олупина за роњење. Налази се на дубини од 45 метара.

Сазнајте више

L’Orient, Wreck

Prelepo ronjenje olupine na maksimalnoj dubini od 43m. L'Orient je potopljen kao veštački greben kod obale Flic en Flac. Nažalost, to nije mesto koje se prečesto posećuje, zbog svoje dubine već samo prilično iskusnih ronilaca pristupačnih.

Сазнајте више

Big Rock, Mauritius

Биг Роцк је прекрасан дрифт погон, лако доступан сваком квалификованом рониоцу који нуди архитектуру за дубље роњење (максимално 26 м) или плиће (максимално 20 м).

Сазнајте више

Klondike

Иако је популаран за студенте и рониоце почетнике, избочине и пролази овог сајта нуде понешто за свакога. Топографија је разнолика са великим пешчаним јаругама које треба истражити, а јата чистача могу се наћи како се крију испод стеновитих изданака и малих пећина.

Сазнајте више