Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Staberhuk, Leuchttrum

Одлично место за роњење на југоистоку Фехмарна. Будите опрезни када улазите и излазите, има клизавог камења. Иначе веома лепо и разноврсно место за роњење.

Сазнајте више

Schiffswrack Prahm (Wreck)

Прам, који је потонуо 70-их година, лежи на Балтичком мору на дубини од око 15 метара. Дугачак је око 25м и широк 8м и релативно добро очуван.

Сазнајте више

Staberhuk

Стаберхук је одлично место за роњење на југоистоку Фехмарна. Будите опрезни када улазите и излазите из воде, има клизавих стена. Иначе веома лепо и разноврсно место за роњење.

Сазнајте више

Docktor (Wreck)

У Балтичком мору лежи олупина Доктора. Ово је зарон на потопљеном сувом доку дужине око 100 м, висине око 13 м и ширине око 7 м. Олупина је поломљена по дужини и попречно, тако да можете погледати и унутра.

Сазнајте више

Fehmarn, Katharinenhof

Једно од најлепших ронилачких места на Фемарну. Директно паркинг место на риви. ВЦ је такође на лицу места. До воде око 50м преко малог брда и већ сте у Балтичком мору.

Сазнајте више

Fehmarn, Wulfener Hals

"Кућни гребен" удаљен је само неколико минута хода од ронилачког центра. Ово место је савршено за уводно роњење и за почетнике, јер је дубина између 2м и 4м.

Сазнајте више

Dreimaster (Wreck)

Дреимастер је прелепа олупина која се налази на дубини од око 27м. Обично постоји слаба до јака струја. Светло за роњење и бова су обавезни за овај роњење.

Сазнајте више

Fehmarn, Zweimaster Wrack

Дрвена олупина на 27 метара дубине. Прелепо обрасла, увек се може очекивати струја. Лампе и бове се морају носити. До олупине се може доћи само чамцем.

Сазнајте више

Ostermade Pier

Прекрасан обални роњење са максималном дубином од 6 метара, ливаде морске траве са пуно ракова и малих животиња. Пешчано дно и много крупног камења.

Сазнајте више

Fehmarnsund Bridge

Да ли сте икада желели да зароните испод моста Фехмарнсунд? Онда сте дошли на право место. Ово је дрифт роњење директно испод моста. Пажња: Употреба ронилачке бове је обавезна због саобраћаја брода.

Сазнајте више