Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Tubod

Морско уточиште са површином од преко седам хектара коралног гребена и морске траве. Ова локација почиње као благи нагнути гребен и сматра се једном од најбољих локација у Сикијору.

Сазнајте више

Coco Grove House Reef

Плитак нагиб чини ово савршеном локацијом за почетнике. Непосредно испред одмаралишта Цоцо Грове, наћи ћете прелепу и шарену разноликост корала и малих риба. Овај сајт је лак за роњење и нема пуно струје.

Сазнајте више

Republika Coral Ridge

Neposredno ispred porodičnog odmarališta John Lhea Beach nalazi se koralni vrt koji vredi posetiti. Ulazak na plažu je lak naročito u velikoj plimi. Dive Point DC će vam svima pružiti podršku da uživate u ronjenju na ovoj lokaciji. Definitivno, noćno ronjenje je obavezno.

Сазнајте више

Johnlhea Coral Garden

Један од најпопуларнијих улаза на обалу у Сикијору је 1,3 километра јужно од центра града Сан Хуана. На десној страни ћете наћи натписну таблу Јохн Лхеа Ресорта. Уђите и пријавите се у Диве Поинт ДЦ који се налази тамо за роњење на обали у Цорал Гардену. Одличан сајт за ноћно роњење.

Сазнајте више

belle’s wall

Jedna od najpopularnijih obala u Sikvijoru je 1,3 kilometra južno od centra San Huana. Ulaz na obalu iz mističnih ronilačkih usluga. Nagibni zid se razlikuje od 5 do 30 metara plus. Odličan sajt za noćno ronjenje.

Сазнајте више

Dive Point Coral reef

Налази се на краткој пливачкој удаљености од обале, непосредно испред Диве Поинт ронилачког центра. Пад почиње у области коралних стена на 5-6м и пада до 25м. Поља јелених корала карактеришу ову локацију у дубљем делу.

Сазнајте више

Mystic coral garden

Ulaz se šeta, prilaz je plitak oko 50 metara i koralni grebeni počinju da padaju, varira od 6 metara do 30 metara do nežnog nagiba. Ronjenje se može uraditi u dve sesije levo i desno, obe potpuno različite u topografiji.

Сазнајте више

J.J.

Pet minuta od odmarališta. Peščana lokacija za ronjenje na padinama savršena za makro ronjenje. Prosečna dubina od 18 metara. I lepe korale na plitkim delovima.

Сазнајте више

Baha reef

На само пливачкој удаљености од ронилачког центра Диве Поинт Сикуијор налази се гребен Баха, домет са коралним стенама, огромним стоним коралима и морским дивљим животињама. Одлично ноћно роњење овде је загарантовано.

Сазнајте више

Maite Marine Sanctuary

Југозападно од острва дуж пута до плаже Сан Хуан у Сикијору наћи ћете гробље. Маите на висајском дијалекту значи гробље, што је овом месту за роњење добило име.

Сазнајте више