Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Medhu Faru

Прелепо роњење на гребену. Много великих и малих коралних блокова између 5-15 метара. Благи пад који се спушта до 30 метара. Најбоље је заронити у струји од истока ка западу.

Сазнајте више

lhosfushi corner

Лхосфусхи кутак се може заронити са јаким или средњим струјањем према унутра или према ван атола, или без струје уопште. Због тога је погодно место за роњење за све нивое, са добрим тврдим и меким коралима и веома густим животом рибе.

Сазнајте више

Kandooma Caves

Пећине Кандоома су блажене са огромним зеленим морским корњачама. Већина ронилаца у просеку види 8-9 корњача у једном зарону. Пловићете на просечној дубини од 25 метара где ћете видети велике коралне блокове окружене оријенталним слатким уснама и царевима.

Сазнајте више

Lhosfushi Kuda Kandu

Куда Канду значи мали канал и налази се северно од Гураидхоо канала, који има веома плитко пешчано дно на 12 метара дубине и 10 метара ширине. Дубоко је у унутрашњости атола са колонијама камених кораља који дају добра места за скривање жутим шљокицама са плавим пругама.

Сазнајте више

Kandoo Kan

Са спором надолазећом струјом Кандоо Кан је одлично место за рониоце почетнике да посматрају обиље живота великих риба у близини гребена. Ово је једно од најбољих места за роњење за сусрет са огромним зеленим морским корњачама.

Сазнајте више

Middle Point

Средња тачка „МЕДХУ ФАРУ“ нуди различите врсте риба. На 30м препусти су прекривени морским лепезама и између 8-20м. Одлазак у унутрашњост водиће вас дуж богатих коралних формација. Најбоље роњење се може архивирати током североисточне струје.

Сазнајте више

Kandooma Thila

Ова „Тхила“ је у средини кандоома кандуа. Од 2000. до 2009. ово ронилачко место је рангирано на 10. месту у свету роњења са ајкулама. Врх гребена је пун тврдих корала. Бочне стране "Тхиле" су прекривене меким коралима. Струје су овде јаке и топло се препоручују за напредне и Нитрок рониоце.

Сазнајте више

Guraidhoo Corner

Једна од занимљивих атракција током североисточног монсуна, ова локација нуди широк избор живота великих риба. Цео канал је заштићено морско подручје. Будите добро припремљени за неколико низводних струјања машине за прање веша када се крећете ка унутрашњем каналу.

Сазнајте више

Cocoa Corner

Ваш најбољи зарон у Цоцоа Цорнер-у биће када североисточна надолазећа океанска струја удари у овај атол, који вам тада захтева само минималан ударац перајем да бисте крстарили. Ово може бити дугачак или кратак дрифт зарон. Уверите се да не промашите угао. Идеално место за рано јутарње роњење да бисте видели ајкуле чекићаре.

Сазнајте више

Mendhu Ingili

Локално, Мендху Ингили значи „средњи прст“. Ово место за роњење је скривено благо са прелепим гребеном далеко од ужурбаног и познатог Гураидхоо угла. Разноликост је овде богата због протока хранљивих океанских струја.

Сазнајте више