Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Леп роњење у пећини са улазом и излазом погодно за све нивое рониоца. Међутим, обратите пажњу на струје, које су обично прилично јаке у овој области.

Сазнајте више

Класично роњење на југу Тенерифа. Не можете то пропустити. Остаци цементног теретњака чекају нас на овом фантастичном зарону пуном атлантских маринаца уживо

Сазнајте више

Прелепа олупина у дубокој води. Пажња са струјом, може заиста тешко заронити. Видљивост је око 20 метара током целе године.

Сазнајте више

Погодно за све нивое и са веома лепим стеновитим пејзажима у овом роњењу, уживаћемо у типичним подводним вулканским пејзажима Тенерифа.

Сазнајте више

Позната је и као пећина мора. Може бити мало тешко у зависности од струје и видљивости. Да бисте дошли до места за роњење, морате чамцем. Могућност израде Фулл Цаве.

Сазнајте више

Место за роњење само чамцем, веома је популарно за све нивое јер је лако пронаћи корњаче. Идеално за сноркелинг и тренинг. Висока сезона може ронити около.

Сазнајте више

Залив Монтања Амарила је магично место окружено зидовима вулкана. Поглед на површину који одузима дах и спектакуларни подводни пејзажи чине ову локацију морским резерватом природе. Посебно је популаран за ронилачки туризам.

Сазнајте више

Плажа Лос Кристијанос је одлично место за обуку са својим пешчаним улазом и пешчаним дном. Иако видљивост може постати прилично лоша, то је чини још бољом за тренажне зароне при слабој видљивости. Како је раније била рибарска лука, у води можете пронаћи неке „историјске“ ствари које привлаче морски живот.

Сазнајте више

Ронилачка локација за обуку. Место заштићено од струјања и пешчаног дна. Улаз са плаже. Препоручује се само за почетнике. Максимална дубина 12 метара.

Сазнајте више

Пола миље западно од Марине Сан Мигуел, овај фантастични врх између 13 и 45 метара налази се усред заштићеног залива. Погодно за напредне рониоце, током екскурзије на плиму, у младом или пуном месецу, могуће је срести благе струје. Толико је широк да постоје најмање две истражне руте за роњење.

Сазнајте више