Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Лхосфусхи кутак се може заронити са јаким или средњим струјањем према унутра или према ван атола, или без струје уопште. Због тога је погодно место за роњење за све нивое, са добрим тврдим и меким коралима и веома густим животом рибе.

Сазнајте више

Средња тачка „МЕДХУ ФАРУ“ нуди различите врсте риба. На 30м препусти су прекривени морским лепезама и између 8-20м. Одлазак у унутрашњост водиће вас дуж богатих коралних формација. Најбоље роњење се може архивирати током североисточне струје.

Сазнајте више

Једна од занимљивих атракција током североисточног монсуна, ова локација нуди широк избор живота великих риба. Цео канал је заштићено морско подручје. Будите добро припремљени за неколико низводних струјања машине за прање веша када се крећете ка унутрашњем каналу.

Сазнајте више

Прелепо роњење на гребену. Много великих и малих коралних блокова између 5-15 метара. Благи пад који се спушта до 30 метара. Најбоље је заронити у струји од истока ка западу.

Сазнајте више

Ово место за роњење је названо Наполеонов гребен са добрим разлогом. Ово место је прекривено великим наполеанским ловима. Ово је добар дрифт роњење за све нивое рониоца. Рониоци су много пута наилазили и на китове ајкуле и мобуле.

Сазнајте више

Локално, Мендху Ингили значи „средњи прст“. Ово место за роњење је скривено благо са прелепим гребеном далеко од ужурбаног и познатог Гураидхоо угла. Разноликост је овде богата због протока хранљивих океанских струја.

Сазнајте више

Пећине Кандоома су блажене са огромним зеленим морским корњачама. Већина ронилаца у просеку види 8-9 корњача у једном зарону. Пловићете на просечној дубини од 25 метара где ћете видети велике коралне блокове окружене оријенталним слатким уснама и царевима.

Сазнајте више

Са спором надолазећом струјом Кандоо Кан је одлично место за рониоце почетнике да посматрају обиље живота великих риба у близини гребена. Ово је једно од најбољих места за роњење за сусрет са огромним зеленим морским корњачама.

Сазнајте више

Ова „Тхила“ је у средини кандоома кандуа. Од 2000. до 2009. ово ронилачко место је рангирано на 10. месту у свету роњења са ајкулама. Врх гребена је пун тврдих корала. Бочне стране "Тхиле" су прекривене меким коралима. Струје су овде јаке и топло се препоручују за напредне и Нитрок рониоце.

Сазнајте више

Ово је дугачак гребен који се лагано спушта. Лако место за роњење за сваки ниво рониоца. Најбоља дубина је у зони од 5 до 20 метара. Током августа месеца, постоји велика могућност да се виде китови ајкули са малим надолазећим струјама од југа ка истоку.

Сазнајте више