Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Macaro Fana Thila

Ово је мали унутрашњи гребен са спустом на западној страни. Ова локација је пуна рупа и препуста између 5 - 12 метара. Сунђери и црни корали су у изобиљу. Роњење са бакљом је веома препоручљиво.

Сазнајте више

Ran Faru Tulu

Dva Thilasa unutar atola sa mnogo lepih premošжaja na severnom i juћnom istoиnom uglu izmeрu 10 i 20 metara. Mnogo koralnih blokova i sunđera. Preporučena baklja

Сазнајте више

Dongmas Giri

Донгмас Гири је мали округли гребен у средини атола. Спуст са 1-12 метара на јужној страни је место где се налазе мали боми прекривени компактним коралима који скривају гомилу стаклених риба. Западна страна има неколико лепих препуста. Роњење са бакљом је веома препоручљиво.

Сазнајте више

jumako thila

Dugačak unutrašnji greben sa različitim koralnim blokovima i peščanim delovima. Mnogi stoni korali i tvrda koralna formacija sa dubinom variraju između 2 i 24 metra.

Сазнајте више

Fana Thila

Ово је мали унутрашњи гребен, са спустом на западној страни и пуно препуста. Препоручује се бакља. Ова локација је пуна тврдих корала на врху гребена и једно је од најбољих места познатих по својим коралима.

Сазнајте више

Vale Giri

Giri srednje veličine sa puno prelepih mekih korala na južnoj i istočnoj strani. Razne peščane oblasti sa blokovima i lepim stonih korala. Idealno mesto i za gnjurce.

Сазнајте више

Aquarium

Zaštićena oblast zaliva sa prelepim grebenom, belim peščanim zakrpama i koralnim strukturama za svaki nivo. Od početnika do naprednih ronilaca, savršeno za lako uživanje u ronjenju.

Сазнајте више

Ram Faru

Ispred grebena sa zanimljivim "ulazom" u kanal. Veliki blokovi na 20 metara kao i tvrdi korali. Velika raznovrsnost morskog života. Baklja veoma preporučljiva.

Сазнајте више

Rannalhi Kuda Giri

Мали Гири са прелепим коралним блоковима на западној страни. Овај гири је прекривен пољима анемона и различитим врстама риба анемона. Лако роњење.

Сазнајте више

Appa Thila

Аппа Тхила је велики гребен у унутрашњости атола. Западна страна гребена је прелепа тераса са пуно меких корала. За 60 минута могуће је препливати пола локације. На источној страни се виде мали препусти. Одлична локација за роњење за фотографе.

Сазнајте више