Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

West End

Odlična lokacija za izlazak iz vetra i talasa prilikom duvanja sa jugoistoka. Odmah iza ugla na severnoj strani ima nežan zid i živahne meke korale. Lako ronjenje za sve nivoe i generalno malo ili uvek aktuelno.

Сазнајте више

Don Quickset

Цоол место за роњење са доста структуре и пешчаних канала. Није тако шарено као на неким сајтовима. Нема привезивања, тако да је ваша опција зарон у дрифту. Мање од 30м максималне дубине.

Сазнајте више

Raggedy Cay

Раггеди Цаи је мало острво на западном крају Утиле. Испод чамца је равно дно на око 6 метара, а онда, када дођете до зида, постепено се спушта на око 40 метара. Ово је роњење на зиду, али је теже за навигацију јер је вез далеко од зида.

Сазнајте више

CJ’s Dropoff

Смештен на северној страни острва, око 55 минута од ронилачких центара, ово место је познато по масивним зидовима који досежу преко 140 стопа. Погледајте пешчане делове на 30 стопа за прелепе локације.

Сазнајте више

Willy’s Hole

Nalazi se u luci Kornjaиa. Vilina rupa je odmah pored lavirinta i poznata je pored pećine/pećine na oko 24 metra. Nije teљko ronjenje, ali dublje dubine su moguжe.

Сазнајте више

The Maze

Јединствени канал налик лавиринту који овај сајт чини посебним. Просечна дубина од 40 стопа, горњи део гребена је нешто плићи на 15 стопа. После плутаче пешчано дно се отвара у дубину.

Сазнајте више

Fish Bowl

Налази се на северној страни острва у оквиру луке Туртле. Гребен са пешчаним дном пружа прелепо окружење и нешто због чега се рониоци враћају изнова и изнова.

Сазнајте више

Duppy Waters

Дуппи Ватерс је роњење са северног зида у Корњачиној луци. Само кратко препливајте плитки гребен на врху док се дно не отвори испод вас! Зид се спушта до дубине од 40 метара.

Сазнајте више

The Pinnacle

Пиннацле се налази према источном делу луке Корњача на северној страни острва. Врх гребена је на око 15-20 стопа (4,5м-6м) и ако зароните даље од зида можете истражити неколико занимљивих плитких канала.

Сазнајте више

Diamond Cay

Ovaj sajt deli ime sa malim kejom koji izlazi iz vode u blizini. Drift zaroni sa uske koralne formacije između dva peščana kanala koji su široke peščane zakrpe ka zapadu (30ft/10m), i završavaju se na vrhu grebenskog zida prema istoku.

Сазнајте више