Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Maafaru Caves

Предивно дрифт роњење у лудилу боја. Овај гребен је као отворени тунел метроа усечен са стране. Меки корали у много различитих боја висе свуда у тунелу. У средини канала, постоје корални блокови са добрим изгледима за сиву гребенску ајкулу (када је струја). Савршено место за актуелни специјалитет!

Сазнајте више

Sola Corner

Од новембра / децембра до почетка маја једно од најбољих места за манта на Малдивима! Погодно и за почетнике! Али овде се не виде само манте. Уз мало среће може се открити много пелагичних делиција. Може имати јачу струју, али је лако заронити.

Сазнајте више

Maafaru Thila

Велики изазовни гребен који се састоји од 2 тиласа. Источна Тхила није тако велика и обиђе се за 25 до 30 минута, а затим летите. 120м до 2. тиле. Овде опет иде доле да тражи рибу жабу. Између новембра и априла могуће манте и мобуле.

Сазнајте више

Koroshigiri Canyon

Ово одлично место за роњење карактерише прекрасан подводни пејзаж на југу. Горњи гребен почиње на око 3 м и пада на око 10 м. Затим је зид испресецан прелепим превјесима који се могу заронити до дубине од 30 м. Узводно мала Тхила која долази од 33 до 18 м, нитрокс и дубоки специјалитет!

Сазнајте више

Labyrinth

Требало би да имате искуства за ову ТОП ронилачку локацију! Врх гребена почиње на 15м! и блок је око 80к70м око њега су велики блокови пуни рибе и меких корала. Има леп мали кањон и мали продори! НИТРОКС и ДЕЕП Специалти пожељни !!

Сазнајте више

Muskuli Thila

Шлаг на торти нашег Тхиласа је ЕКСТРЕМАН! ЕКСТРЕМНА СТРУЈА! ИЗУЗЕТНО ДУБОКО! дакле само за стручњаке међу нашим гостима. Молимо вас да не тражите ово место због његове локације, можемо му приступити само под одређеним условима. Разговараћемо са вама о томе ако је могуће! Нитрок / Дееп

Сазнајте више

Kudathulhaadhoo Caves

Дрифт роњење дуж острва Кудатхулхаадхоо. Велики надвишење са меким коралима на западу, пећинама у средини, а мали залив и врх на истоку пун је рибе

Сазнајте више

Kudathulhaadhoo Thila

Дугачак 300м и широк 80м, ово место је гребен за роњење. На западној страни гребен полако пада од 14 до 18м, затим стрмо до 30м. Испред је велики блок од 28м. Уз мало среће, овде ћете видети ајкуле медицинске сестре. Југозападна страна је испресецана прелепим шареним превисима. Тренутни!!

Сазнајте више

Aarah Bodu Thila

Мања тила коју је лако кружити када владају једноставни тренутни услови. Врх гребена почиње на 7м са малим блоковима. На истоку и северу не пада тако стрмо до 25м. На западу и југу мало стрмије до 35м. На југозападу су лепе мале. Оверхангс.

Сазнајте више

Aarah Dekunu Thila

АДТ је дубока тила испред острва Аара. Са струјом са запада крећемо на благо нагнути део лагуне на југозападу. Спуштамо се у дубину од 22м до првог малог блока и одатле до тиле. Ако струја није прејака, роњење се може завршити на главном гребену

Сазнајте више