Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Хин Нгам се налази на југоисточној обали Кох Таоа, на путу у Аов Леук који је жариште за роњење и роњење. Хим Нгам је заштићен и има гребен који се простире око залива. Ронилиште има максималну дубину од 12 метара са пешчаним дном што га чини идеалним за рониоце почетнике и студенте.

Сазнајте више

King Kong

Кинг Конг је скривени залив, са плитким коралним гребеном у близини Аов Леука на југоисточној обали Кох Таоа. Плажа је осамљена и мирна, савршена за рониоце почетнике и рониоце који желе да избегну гужву.

Сазнајте више

Ostrvo ajkula se kreće od dubine od 0 do 25 metara, što ga čini jednim od najsvestranijih ronilačkih mesta Koh Taoa. Struje mogu biti jake oko ovog mesta, ali ronioci obično mogu da se utoče umesto ostrva i uživaju u opuštenom ronjenju.

Сазнајте више

Lang Khaai Bay

Na istočnoj strani ostrva mali zaliv južno od Zaliva Tanote. Do ovog mesta ronjenja možete stići brodom sa zapadne strane Koh taoa koji se nalazi oko 1 sat ili se može zaroniti na obalu pravo sa plaže.

Сазнајте више

Tanote Bay

Залив Таноте је прелепо место за роњење на источној обали Ко Таоа. Гребен почиње од саме обале и протеже се преко целог залива. Ивица гребена је на дубини између 8 и 15 метара. Поред олупине Катамаран на 18 метара, залив Таноте има различите конструкције вештачких гребена, као и мале пећине!

Сазнајте више

Залив Чалок је сликовита плажа са белим песком и кристално чистом водом, што ово скровиште чини предивним местом за пливање и роњење. Плажа има постепени нагнути корални гребен, плажу на мору, а на ивици залива где је дубља налази се место за роњење познато као Хин Таа Тох, које се често користи за рониоце почетнике.

Сазнајте више

Buddha Point

Буда Поинт се налази на обали Цхалок Баан Као, који се налази на југу Кох Таоа. Ова локација је скривени драгуљ познат и као Хин Таа Тох или Буда Роцк. Ово мирно место за роњење је плитки гребен који се налази на ивици залива близу плаже слободе.

Сазнајте више

Junkyard

Ovaj sajt za ronjenje sadrži mnogo veštačkih predmeta kao što su džip, daska na WC šolji itd... Koje su sada sve novo morsko životno stanište! Molim te, ne diraj!

Сазнајте више

Роњење овде је између 5м-24м. Постоји мали плато и мали кањон. Ако се спустите до ивице, може бити доста струје која обично тече на север дуж обале.

Сазнајте више

Место за роњење у заливу Јансом налази се на западној страни острва Нан Јуан, поред Кох Таоа. Чак и у данима када је океан немиран и таласи су на истоку, ово место за роњење је у сенци острва, пружајући мирно окружење за роњење.

Сазнајте више