Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Labyrinth

Требало би да имате искуства за ову ТОП ронилачку локацију! Врх гребена почиње на 15м! и блок је око 80к70м око њега су велики блокови пуни рибе и меких корала. Има леп мали кањон и мали продори! НИТРОКС и ДЕЕП Специалти пожељни !!

Сазнајте више

Sola Corner

Од новембра / децембра до почетка маја једно од најбољих места за манта на Малдивима! Погодно и за почетнике! Али овде се не виде само манте. Уз мало среће може се открити много пелагичних делиција. Може имати јачу струју, али је лако заронити.

Сазнајте више

Rainbow Caves

Отприлике 600м дуго дрифт роњење у помами боја које се рони на различитим нивоима. међутим, то је такође место где се ствари с времена на време заиста своде на посао! Тренутни вас вози за 6 минута; ) од почетка до краја. Зато се препоручује специјалитет протока!

Сазнајте више

Maafaru Caves

Предивно дрифт роњење у лудилу боја. Овај гребен је као отворени тунел метроа усечен са стране. Меки корали у много различитих боја висе свуда у тунелу. У средини канала, постоје корални блокови са добрим изгледима за сиву гребенску ајкулу (када је струја). Савршено место за актуелни специјалитет!

Сазнајте више

Vakkaru Manta Point

Više tipičan maldivski manta sajt, odnosno blok na peščanom delu i manta zraci koji mogu, ali i ne mogu da koriste blok kao stanicu za čišćenje. Greben koji se kosi je između 5 i 15 metara čuvan i nudi mnogim malim ribama dom. Na ogromnom peščanom delu na 20m nalazimo i stingrays.

Сазнајте више

Maafaru Thila

Велики изазовни гребен који се састоји од 2 тиласа. Источна Тхила није тако велика и обиђе се за 25 до 30 минута, а затим летите. 120м до 2. тиле. Овде опет иде доле да тражи рибу жабу. Између новембра и априла могуће манте и мобуле.

Сазнајте више

Miyaru Giri

Nalazi se južno od odmarališta You&Me, u blizini ostrva Kadholhudhoo u lamanšu. Udaljenost brodom je 45min vožnje. To je podvodni vrhunac gde vrh Girija počinje sa 6 na 7 metara pada na 30 metara. Na južnoj strani Girija postoji nekoliko velikih koralnih blokova, gde su mogući veliki susreti.

Сазнајте више

Aarah Dekunu Thila

АДТ је дубока тила испред острва Аара. Са струјом са запада крећемо на благо нагнути део лагуне на југозападу. Спуштамо се у дубину од 22м до првог малог блока и одатле до тиле. Ако струја није прејака, роњење се може завршити на главном гребену

Сазнајте више

Aarah Wall

Једноставан, али леп зарон који почиње полако на 5м у заливу, а затим рони на 15-20м на десном рамену са струјом од запада ка истоку. Неке мале рупе у зиду. Тамо можете наћи много макроа, али и шкорпиона и дугоносног јастреба у грмљу кораља. У плавој води Наполеон и орлови зраци

Сазнајте више

Aarah Bodu Thila

Мања тила коју је лако кружити када владају једноставни тренутни услови. Врх гребена почиње на 7м са малим блоковима. На истоку и северу не пада тако стрмо до 25м. На западу и југу мало стрмије до 35м. На југозападу су лепе мале. Оверхангс.

Сазнајте више