Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Meedhupparu House Reef

ДивеПоинт МЕП овде обавља ноћна роњења, а понекад и тренутна специјална роњења. Гребен се спушта са 3-4м на 30м. Неки лепи блокови мало виши су пуни риба кловнова, а ноћу ћете често наћи много јастога и шкампа. Али није увек могуће ронити овде. Струја може бити екстремна!!

Сазнајте више

Aarah Wall

Једноставан, али леп зарон који почиње полако на 5м у заливу, а затим рони на 15-20м на десном рамену са струјом од запада ка истоку. Неке мале рупе у зиду. Тамо можете наћи много макроа, али и шкорпиона и дугоносног јастреба у грмљу кораља. У плавој води Наполеон и орлови зраци

Сазнајте више

Aarah Kuda Thila

Мали гребен са много различитих врста шарених корала. Кров гребена је на висини од 6м и има пречник цца. 20м, на дубини од 25м требало би да буде цца. 50м. На западној страни надвишење са меким кораљима, даље дубље јаз са џиновским муренама и чистијим шкампима.

Сазнајте више

Kinolhas Kandu

Дрифт роњење са струјом која тече од западног врха Кинохласа дуж северне стране према малој Тхили. Пуно рибе на врху гребена, неки заиста лепи мали превисови дубље. Искусни рониоци роне до тиле, почетници остају изнад препуста и полако се пењу на пешчану падину

Сазнајте више

Kinolhas

Једноставна, углавном мирна ронилачка локација. Веома погодно за први зарон чамцем од почетка светлијег пешчаног дна. Овде се сусрећу велики блокови са јатањем риба различитих врста. Гребен пада веома споро са 2м до око 11м, а затим се плато испушта на дубини од 20-24м.

Сазнајте више

Beriyan Bodu Thila

ББТ је ронилачка локација на којој можете да роните сваки дан и сваки пут када „нађете различите услове и створења. Врх гребена почиње на 5м, на 8/9м се спушта до 30м. У западном делу Тиле има неколико малих препуста који су делимично обрасли меким коралима.

Сазнајте више

Beriyan Kuda Thila

Због своје струје, БКТ је резервисан за искусне рониоце или се рони у временима мале струје. Недалеко од ББТ, стена се уздиже до дубине од 16м. Јужна страна има леп плато на 25м, а затим стрмо пада на 40м. Станица за чишћење сивих гребенских ајкула!

Сазнајте више

Aarah Dekunu Thila

АДТ је дубока тила испред острва Аара. Са струјом са запада крећемо на благо нагнути део лагуне на југозападу. Спуштамо се у дубину од 22м до првог малог блока и одатле до тиле. Ако струја није прејака, роњење се може завршити на главном гребену

Сазнајте више

Aarah Bodu Thila

Мања тила коју је лако кружити када владају једноставни тренутни услови. Врх гребена почиње на 7м са малим блоковима. На истоку и северу не пада тако стрмо до 25м. На западу и југу мало стрмије до 35м. На југозападу су лепе мале. Оверхангс.

Сазнајте више

Beriyan Dhekunu Thila

Без обзира на то да ли је Тхила или оближњи главни гребен БДТ најбоље Марково место, што не значи да нема великих риба;) Ипак, повремено постоје „смешне струје“ које водичу који се добро сналази није проблем! После мале Тхиле, једноставно држите тренутно десно/лево раме и заносите

Сазнајте више