Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Требало би да имате искуства за ову ТОП ронилачку локацију! Врх гребена почиње на 15м! и блок је око 80к70м око њега су велики блокови пуни рибе и меких корала. Има леп мали кањон и мали продори! НИТРОКС и ДЕЕП Специалти пожељни !!

Сазнајте више

Отприлике 600м дуго дрифт роњење у помами боја које се рони на различитим нивоима. међутим, то је такође место где се ствари с времена на време заиста своде на посао! Тренутни вас вози за 6 минута; ) од почетка до краја. Зато се препоручује специјалитет протока!

Сазнајте више

Ово одлично место за роњење карактерише прекрасан подводни пејзаж на југу. Горњи гребен почиње на око 3 м и пада на око 10 м. Затим је зид испресецан прелепим превјесима који се могу заронити до дубине од 30 м. Узводно мала Тхила која долази од 33 до 18 м, нитрокс и дубоки специјалитет!

Сазнајте више

Предивно дрифт роњење у лудилу боја. Овај гребен је као отворени тунел метроа усечен са стране. Меки корали у много различитих боја висе свуда у тунелу. У средини канала, постоје корални блокови са добрим изгледима за сиву гребенску ајкулу (када је струја). Савршено место за актуелни специјалитет!

Сазнајте више

Велики изазовни гребен који се састоји од 2 тиласа. Источна Тхила није тако велика и обиђе се за 25 до 30 минута, а затим летите. 120м до 2. тиле. Овде опет иде доле да тражи рибу жабу. Између новембра и априла могуће манте и мобуле.

Сазнајте више

Дрифт роњење дуж острва Кудатхулхаадхоо. Велики надвишење са меким коралима на западу, пећинама у средини, а мали залив и врх на истоку пун је рибе

Сазнајте више

Шлаг на торти нашег Тхиласа је ЕКСТРЕМАН! ЕКСТРЕМНА СТРУЈА! ИЗУЗЕТНО ДУБОКО! дакле само за стручњаке међу нашим гостима. Молимо вас да не тражите ово место због његове локације, можемо му приступити само под одређеним условима. Разговараћемо са вама о томе ако је могуће! Нитрок / Дееп

Сазнајте више

Više tipičan maldivski manta sajt, odnosno blok na peščanom delu i manta zraci koji mogu, ali i ne mogu da koriste blok kao stanicu za čišćenje. Greben koji se kosi je između 5 i 15 metara čuvan i nudi mnogim malim ribama dom. Na ogromnom peščanom delu na 20m nalazimo i stingrays.

Сазнајте више

Дугачак 300м и широк 80м, ово место је гребен за роњење. На западној страни гребен полако пада од 14 до 18м, затим стрмо до 30м. Испред је велики блок од 28м. Уз мало среће, овде ћете видети ајкуле медицинске сестре. Југозападна страна је испресецана прелепим шареним превисима. Тренутни!!

Сазнајте више

АДТ је дубока тила испред острва Аара. Са струјом са запада крећемо на благо нагнути део лагуне на југозападу. Спуштамо се у дубину од 22м до првог малог блока и одатле до тиле. Ако струја није прејака, роњење се може завршити на главном гребену

Сазнајте више