Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Mabouya Whirlpool, Carriacou

На јужној страни острва Мабуја, ово место за роњење има све: добар гребен, малу олупину и огромну башту камењара! То је такође место где можете видети како вулкански мехурићи продиру кроз морско дно.

Сазнајте више

Sharkies Hideaway Part 2

Дуг пловидба преко стена и гребена и кроз стеновите кањоне, ово роњење почиње у Фисх Бовл-у и пружа много могућности за уочавање ајкула и ража.

Сазнајте више

Westsider Wreck, Carriacou

Зарасла и атмосферска, ово је једна од наших олупина тегљача од 30м / 100фт. Често окружена баракудама и снапперима, ова олупина пружа одличне могућности за фотографисање.

Сазнајте више

Mabouya Garden, Carriacou

На северној обали острва Мабуја, његова башта нуди велики избор морског живота, велики гребен у веома здравим условима, са дубином између 5м/15ф на плитком до 20м/60ф на најдубљој тачки.

Сазнајте више

Tugboat Boris, wreck

Једна од наших великих олупина тегљача, Борис је дуга 30 м / 100 стопа и лежи на 28 м / 84 м дубине. Налази се на северозападној страни острва Мабуја, поред обале Хилсбороа.

Сазнајте више

Point Cistern, Carriacou

Између Парадисе Беацх и Тиррел Баи, Поинт Цистерн је прво од многих ронилачких локација на тој страни острва које су ближе обали. То је релативно плитко роњење које нуди сјајну прилику љубитељима макроа да пронађу мала створења.

Сазнајте више

Sharkies Hideaway Part 1

Роњење од тачке А до тачке Б које обухвата узбудљиве вулканске литице, велики гребен и завршава у стеновитом амфитеатру званом Фисх Бовл, названом по великим јатама риба које се тамо често окупљају.

Сазнајте више

Sandy Island Garden, Carriacou

Верно свом имену, ово је башта Санди Исланда. Шарени корали и сунђери, и пуни живота, корњача трава и пешчани канали са сјајним и разноликим морским животом.

Сазнајте више

Jack Iron Point, Carriacou

Роњење напоље и назад. Максимална дубина је 15 мт/45 стопа, савршено за почетнике рониоце, идеално за љубитеље макроа и фотографе. Почињемо на великој пешчаној површини, а затим истражујемо гребен и стене.

Сазнајте више

White Sand Beach, Carriacou

Плитка, живописна и питома плажа са белим песком је одлично опуштајуће роњење. Погодно за почетнике и искусне рониоце, често се сусрећемо са ражама и јатама јужног сенета.

Сазнајте више