Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Mabouya Whirlpool, Carriacou

На јужној страни острва Мабуја, ово место за роњење има све: добар гребен, малу олупину и огромну башту камењара! То је такође место где можете видети како вулкански мехурићи продиру кроз морско дно.

Сазнајте више

Rock Garden, Carriacou

Лако и веома опуштајуће роњење на макс. дубина од 18м/60фт. Почетна тачка у Вхирлпоол-у на задњем делу острва Мабоуиа, и на десној и источној страни.

Сазнајте више

Jack Iron Point, Carriacou

Роњење напоље и назад. Максимална дубина је 15 мт/45 стопа, савршено за почетнике рониоце, идеално за љубитеље макроа и фотографе. Почињемо на великој пешчаној површини, а затим истражујемо гребен и стене.

Сазнајте више

White Sand Beach, Carriacou

Плитка, живописна и питома плажа са белим песком је одлично опуштајуће роњење. Погодно за почетнике и искусне рониоце, често се сусрећемо са ражама и јатама јужног сенета.

Сазнајте више

Mabouya Garden, Carriacou

На северној обали острва Мабуја, његова башта нуди велики избор морског живота, велики гребен у веома здравим условима, са дубином између 5м/15ф на плитком до 20м/60ф на најдубљој тачки.

Сазнајте више

Sharkies Hideaway Part 2

Дуг пловидба преко стена и гребена и кроз стеновите кањоне, ово роњење почиње у Фисх Бовл-у и пружа много могућности за уочавање ајкула и ража.

Сазнајте више

Westsider Wreck, Carriacou

Зарасла и атмосферска, ово је једна од наших олупина тегљача од 30м / 100фт. Често окружена баракудама и снапперима, ова олупина пружа одличне могућности за фотографисање.

Сазнајте више

Barracuda Point, Carriacou

Пола миље од обале Царриацоуа, Баррацуда Поинт је једно од невероватних роњења у Систерс Роцкс. Ова два вулканска врха уздижу се са пешчаног дна и формирају две од најбољих локација за роњење на Карибима.

Сазнајте више

Tugboat Boris, wreck

Једна од наших великих олупина тегљача, Борис је дуга 30 м / 100 стопа и лежи на 28 м / 84 м дубине. Налази се на северозападној страни острва Мабуја, поред обале Хилсбороа.

Сазнајте више

Sharkies Hideaway Part 1

Роњење од тачке А до тачке Б које обухвата узбудљиве вулканске литице, велики гребен и завршава у стеновитом амфитеатру званом Фисх Бовл, названом по великим јатама риба које се тамо често окупљају.

Сазнајте више