Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Deep Rock

10 minuta luke Malapaskua na severnu stranu, duboki stenoviti vrhunac savršen za ekspertsko ronjenje u potrazi za srednjom strujom na promenama plime, spuštajući se na vrh vrha vrha na 14m niže do najdubljeg dela na 34m

Сазнајте више

Lapus I

Lapus Shallow Dive sajt je idealno mesto za obuku ronjenja. To je peščana padina sa nekim formacijama stena. U većini vremena postoji svetlosna struja osim plime.

Сазнајте више

Lapus Shallow

Plitak deo čuvenog lapus-lapus ostrva kod obale, vrha severnog dela ostrva Malapaskua. Ima najpliću dubinu na 4-5m puzeći na dublju stranu na 18-20m savršen je za početnike i napredne ronioce koji gledaju da posmatraju morsku životnu interakciju u grebenu.

Сазнајте више

Tapilon Wreck

Olupina Tapilona je neidentifikovani japanski teretni prevoznik iz Drugog svetskog rata, nazvan po obližnjem gradu na kopnu. Čamac su pogodila torpeda i iako se nalazi na nekoliko delova, i dalje je prepoznatljiv kao plovilo.

Сазнајте више

Secret Wall

Ovo je napredna lokacija za ronjenje koja se spušta na 28M. Ovo ronjenje na zidu ima prosečnu dubinu od 12M do 14M. Ovo je dobar ronilac i makro fotografija.

Сазнајте више

Japanese Shipwreck

Ideal Open Water Training Dive broj jedan, gde je vaše prvo ronjenje takođe ronjenje u olupini! Pet do 12 metara dubine na peščanom dnu.

Сазнајте више

Lighthouse Reef

Омиљено место за ноћно роњење у Малапасцуа налази се на северном делу острва. Роњење обично почиње у сумрак како би рониоци могли да посматрају мандаринску рибу.

Сазнајте више

Bantigue

A lovely sandy bottom patches and soft coral reefs with a healthy reef fishes colonies with a depth from shore outwards to 10-13 meters perfect for the open water sessions and Try Scuba / Try Mermaiding / Try Freediving sessions with minimal boat traffic to interfere the practice sessions.

Сазнајте више

Bool Reef

Lep koralni i morski travnati greben i dobro mesto za noćno ronjenje. Ovaj sajt je za početnike i dobra lokacija za obuku studenata na otvorenoj vodi i naprednih.

Сазнајте више

Mangrove

Mangrove je odlično ronilačno mesto za treninge na otvorenom sa prosečnom dubinom od 8m-10m i maksimalnom dubinom od 14 metara. Ima lep peščani deo i zakrpljen greben.

Сазнајте више