Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Око 1 километар од обале, усред светски познате Беле плаже налази се ронилачки центар Цорал Гарден. Полигон за хиљаде ронилаца током година. У јасним мирним условима, почетници студенти рониоци ће се упознати са роњењем на отвореним водама. Терен су пешчани канали и подручја око коралних бомија.

Сазнајте више

Три-Бирд Плане Врецк је авион дугачак 20 метара који је намерно потопљен 1. марта 2012. Има распон крила од око 25 метара и лежи наопако на пешчаном терену. Олупина почиње на дубини од 25 метара до тла на 30 метара.

Сазнајте више

DG Beachfront Dive Site

Obala plaže odmah ispred diveGurus Boracay nudi pogodno mesto za obuku za podvodnu navigaciju i noćno ronjenje. Nežno kosite peščano dno sa nekoliko razbacanih koralnih odlopaka i stena.

Сазнајте више

Цамиа је био први вештачки гребен Боракај. То је некадашњи брод за прераду рибе са челичним трупом, који је БАСС намерно потопио јануара 2001. године. Дугачак је 30 метара и лежи усправно на пешчаном дну на 32 метра са горњом палубом око 22 метра дубине.

Сазнајте више

Laguna Reef (Laguna de Boracay)

Лагуна се налази на задњој страни Боракајја и посебно је често посећена када је ветровито на предњој страни током хабагата. Ронилиште досеже дубину од 20 метара и стога је погодно за почетнике и напредне рониоце.

Сазнајте више

Crocodile

Мало каменито острво у југоисточном углу острва Боракај. Зид опточен коралима на јужној страни са много малих препуста и пећина. Најживописније место за ноћно роњење. Струје могу бити незгодне, а плима је најбоља.

Сазнајте више

Роњење у петак покрива два места за роњење: Фридаис Роцк који је дубок до 18 метара и Фридаис Рееф који достиже 12 метара дубине. То је веома посећено место за роњење.

Сазнајте више

Балингхаи Валл је 15-20 минута вожње чамцем од већине ронилачких продавница на Боракају. Место роњења има стрму кораљну падину која иде паралелно са линијом обале. Почетна дубина је 8 метара до максималне дубине од 25 метара. Дужина зида је око 800 метара. У дубоком делу налазе се вештачке гребенске кугле.

Сазнајте више

Драгуљ свих ронилачких локација на Боракају, за све овиснике о адреналину: са неравне површине, брзо спуштање у плаветнило све док не ударите у врх зида на 32 м...спуштајући се до 65 м. Најбоље током плиме, да наиђете на све рибе које се хране и отворене меке корале.

Сазнајте више

Agnay Sanctuary

Смештен у близини села Агнај, залив је заштићен и пружа мирније морске услове у односу на друга места у околини. Ово је погодно за рониоце који траже лака роњења.

Сазнајте више