Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Lighthouse

Место за роњење под називом Лигхтхоусе је веома популарно роњење. То је одлична опција за све нивое ронилаца, али се често користи као место за учење због великих пешчаних мрља на 15-20 стопа / 5-6 м.

Сазнајте више

El Aquario

Ово је сјајно чисто дубоко и зидно роњење и може се обавити или као зарон (постарајте се да очистите канал чамца до Сајаса или светионика ако идете на запад/север) или као стационарно роњење. У супротности са својим именом, вез је само на око 25 стопа / 8 м на горњем гребену, али кратко пливање до зида објашњава име.

Сазнајте више

Half Moon Wall

Смештен поред Вест Енда, Халф Моон Баи Валл је место до које се лако долази и популарно је са локалним ронилачким центрима. Гребен почиње на 15 стопа и пада на 150 стопа.

Сазнајте више

Deep - Ricardo Montans

Freediving Caribbean School freediving line. Od početnika do iskusnih profesionalaca koji žele da idu više od 100 metara, ova škola ronilačku liniju ima sve!

Сазнајте више

The Bight

Одлична места за подучавање или плитка места за роњење са лепим песком на 15-20 стопа / 5-6 м, и заиста лепим горњим гребеном који варира у дубини до око 40 стопа / 12 м.

Сазнајте више

Blue Channel

Роњење на Плавом каналу је једно од најпознатијих места за роњење у Роатану, а истовремено и одлично место за роњење. Пливајте дуж широког, плитког канала у гребену и у 20 минута тунела. Завршите роњење у плиткој трави корњаче која се њише.

Сазнајте више

Bikini Bottom

Бикини Боттом је одлично место за учење или плитко место за роњење са лепим песком на 15-20 стопа / 5-6 м, и заиста лепим горњим гребеном који варира у дубини до око 40 стопа / 12 м.

Сазнајте више

Hole In The Wall

Веома јединствено место за роњење, Холе ин тхе Валл је верзија Делицате Арцха на Вест Енду. Налази се јужно/западно од канала за чамце у Мангрове Бигхту. Место које је означено на мапи Марине Парк је заправо бова Мангрове Бигхт; нема бове за Рупу у зиду.

Сазнајте више

Canyon Reef

Настављајући тему у близини бове Мангрове Бигхт-а, овде има много кањона, пролаза и усека за истраживање. Зид се спушта на 55 стопа / 16 м, тако да сви могу да играју овде чак и само са сертификатом за отворену воду. Ово је одлично место за роњење за све.

Сазнајте више

Turtle Crossing Deep

Смештен између Вест Енда и Вест залива, Туртле Цроссинг има коралне канале који воде до пада од око 120 стопа. Привезујући се на висоравни између 20 и 40 стопа, наилазите на прелепе коралне структуре.

Сазнајте више