Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Deep - Ricardo Montans

Freediving Caribbean School freediving line. Od početnika do iskusnih profesionalaca koji žele da idu više od 100 metara, ova škola ronilačku liniju ima sve!

Сазнајте више

Lighthouse

Место за роњење под називом Лигхтхоусе је веома популарно роњење. То је одлична опција за све нивое ронилаца, али се често користи као место за учење због великих пешчаних мрља на 15-20 стопа / 5-6 м.

Сазнајте више

Blue Channel

Роњење на Плавом каналу је једно од најпознатијих места за роњење у Роатану, а истовремено и одлично место за роњење. Пливајте дуж широког, плитког канала у гребену и у 20 минута тунела. Завршите роњење у плиткој трави корњаче која се њише.

Сазнајте више

The Bight

Одлична места за подучавање или плитка места за роњење са лепим песком на 15-20 стопа / 5-6 м, и заиста лепим горњим гребеном који варира у дубини до око 40 стопа / 12 м.

Сазнајте више

Moonlight

Моонлигхт је веома популарно место за роњење. Одличан је за роњење дуж врха гребена. Ту је и невероватан зид. Пешчане мрље испод конопа за привез су одличне за подучавање.

Сазнајте више

Half Moon Wall

Смештен поред Вест Енда, Халф Моон Баи Валл је место до које се лако долази и популарно је са локалним ронилачким центрима. Гребен почиње на 15 стопа и пада на 150 стопа.

Сазнајте више

Bikini Bottom

Бикини Боттом је одлично место за учење или плитко место за роњење са лепим песком на 15-20 стопа / 5-6 м, и заиста лепим горњим гребеном који варира у дубини до око 40 стопа / 12 м.

Сазнајте више

Turtle Crossing Deep

Смештен између Вест Енда и Вест залива, Туртле Цроссинг има коралне канале који воде до пада од око 120 стопа. Привезујући се на висоравни између 20 и 40 стопа, наилазите на прелепе коралне структуре.

Сазнајте више

Seaquest Shallow

Сеакуест Схаллов је плитки гребен који почиње на пешчаном дну. Пратите песак до врха гребена, који се налази на 18 стопа. Смештен у Вест Енду, ово је лако доступно место.

Сазнајте више

Hole In The Wall

Веома јединствено место за роњење, Холе ин тхе Валл је верзија Делицате Арцха на Вест Енду. Налази се јужно/западно од канала за чамце у Мангрове Бигхту. Место које је означено на мапи Марине Парк је заправо бова Мангрове Бигхт; нема бове за Рупу у зиду.

Сазнајте више